Essie Belugaria

SAM_3032

Kennismaking met Essie kerstcollectie ‘Encrusted Treasures’!

Mijn allereerste Essie lakje. Ik was zo benieuwd! Snel zocht ik op google swatches van deze nagellak. Wat ik allemaal te zien kreeg was niet helemaal wat ik gehoopt had…

SAM_3037

In het flesje ziet het er een mooie zwarte lak uit met glitters. Prachtig toch? Bovendien had ik nog geen zwart lakje in mijn stash.

“Live like a czarina. This richly ornamented jet black nail lacquer is laced with highly textured matte glitter with flashes of rainbow holographics.”

SAM_3040

Toen ik het borsteltje bekeek zag ik allemaal korreltjes. Precies alsof er iemand zand in het flesje gegoten had. Ik voelde op dat moment al nattigheid. Pas op, niets tegen liquid sand lakjes maar deze lak is echt wel een heel speciale interpretatie daarvan.

SAM_3048

Ziehier het resultaat. Zeg nu zelf: wat is dit?! Met grote voorsprong het raarste lakje ever. Ik zou zelfs niet weten hoe ik het moet beschrijven. Behalve dat deze lak snel droogt kan ik er niets positiefs over zeggen. Sorry Essie maar dit is echt niet mooi. Qua eerste kennismaking kan dit tellen. Ik ben er van overtuigd dat Essie veel betere lakjes dan dit heeft.

Ben jij wel fan van deze lak?

Written by Eva

12 thoughts on “Essie Belugaria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s