Tag: You’re it!

SAM_0323

Bij collega Zoë zag ik onlangs deze tag. Ik vond hem zodanig leuk dat ik hem zelf ook maar ingevuld heb!

Hoe lang blog je al en waarom?

Ik ben mijn blog begonnen op 1 februari 2012. Mijn doel was en is nog steeds om de lezers te helpen. Dat doe ik door reviews te schrijven en info aan te bieden over nieuwe producten. Uiteraard zijn er ook nog andere leuke zaken die bij het bloggen komen kijken zoals collega’s ontmoeten, veel mogen schrijven, fotograferen…

Wat is je grootste fashion no-no?

Om niemand te beledigen ga ik deze vraag niet beantwoorden.

paris (3)

Wat staat er bovenaan je wishlist op dit moment?

Reizen. Onlangs ging ik naar Parijs op citytrip. Toen besefte ik hoeveel ik reizen gemist had. Mijn vorige citytrip was van april geleden. Op zich zat er niet zo veel tijd tussen maar het heeft me toch deugd gedaan om er even tussenuit te zijn. Meerdere keren per jaar op citytrip zou ik wel leuk vinden. Londen staat bovenaan mijn wishlist. Momenteel staan er voor 2014 nog geen reizen op de planning. Hopelijk komt daar verandering in…

Als je alleen kon kiezen tussen 3 make-up producten die je moet gebruiken voor de rest van je leven, welke producten zouden dat zijn? 

Foundation om een mooi egaal gezicht te krijgen. Mascara voor een open blik. Lipstick als finishing touch. Gelukkig moet ik die keuze in het echt niet maken. Drie make up producten voor de rest van je leven lijkt me enorm saai. Je kan natuurlijk wel veel variëren in kleur bij de lipstick. Ik zou toch mijn blush en highlighters niet kunnen missen.

max-factor-clump-defy

Wie is je grootste icoon (mode/beauty gericht), en waarom?

Niet één persoon in het bijzonder. Ik kan elke vrouw die goed gekleed is en mooi opgemaakt is wel appreciëren. Dat kan een model uit een magazine zijn maar even goed een vrouw die ik op straat zie.

Wat is jouw must-have haarverzorgingsproduct?

Een haarolie kan ik wel aanraden. Ideaal voor iemand met droog haar als mezelf. Een veelzijdig product ook. Je kan het gebruiken voor het wassen, na het wassen, als stylingproduct…Bijna ieder merk heeft nu ook een haarolie dus ze zijn makkelijk verkrijgbaar en voor een goede prijs. Bovendien ruiken de meeste haarolie’s ook lekker dus dat is mooi meegenomen.

kérastase-elixir-ultime

Wat is je grootste droom?

Hier zal ik het meest voorspelbare antwoord geven: trouwen, mama worden, een eigen huis hebben en een hond. Een leuke job die goed betaald en die perfect bij me past zou ook leuk zijn. Op reisvlak is het altijd mijn grote droom geweest om een roadtrip te doen in de U.S. van de East naar de West coast. Het spreekt voor zich dat dat een hele dure reis zou zijn en een lange reis.

Wat is je favoriete TV-show en waarom?

Momenteel is dat De Slimste Mens Ter Wereld. Voor de Nederlanders: dat is een humoristische quiz met bekende Belgen. Alles aan het programma is zo leuk. De kandidaten, de onderdelen van de quiz, de juryleden, de presentator. Vooral de ongedwongen sfeer en overvloed aan humor maken dit mijn favoriet.

SAM_0486

Wat is je favoriete “aspect” (deel) van jezelf?

Moeilijke vraag. Veel mijn mensen hebben mij al gezegd dat ik heel lief ben. Dat vind ik een mooi compliment. Misschien is dat wel mijn favoriete deel van mezelf: mijn persoonlijkheid.

Op welke prestaties ben je trots?

Mijn grote prestaties moeten nog komen. Ik ben nog maar 22 dus zo veel spectaculaire dingen heb ik nog niet verwezenlijkt. Als ik dan toch één iets moet kiezen dan ga ik voor mijn blog. Alleen al omdat het zo’n speciale hobby is en omdat ik er na bijna 2 jaar nog altijd even graag mee bezig ben.

Neem de tag gerust over!

Written by Eva

10 thoughts on “Tag: You’re it!

  1. Leuke tag! Die zou ik ook graag eens doen, maar ik heb net al behoorlijk wat tags gedaan, dus ik denk dat ik er even mee wacht.
    n Nederland kennen ze De Slimste Mens trouwens ook, hoor. Ze hebben er hun eigen versie.

  2. Yaay! Leuk dat je hem hebt overgenomen (en bedankt voor het linkje, much appreciated!). Reizen staat hier ook hoog op de wishlist, gelukkig heb ik echt een vette reis in het vooruitzicht: een maand Thailand! Ik kan niet wachten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s