Daily make-up

SAM_2388

De afgelopen weken greep ik vaak naar dezelfde make-up voor mijn dagelijkse look. Kijk je mee?

SAM_2391

Om te shapen gebruik ik deze twee Mosaic Powders van NYX. De linkse heet Cafe, de rechtse Highlighter. Bij Cafe heb ik al flink pan geraakt.

SAM_2392

Om mijn foundation te fixeren gebruik ik de Catrice prime and fine translucent loose powder. Een budgettopper! Als bronzer gebruik ik de Maxi Delight van Bourjois.

SAM_2395

De Happy Light foundation van Bourjois is op korte tijd één van mijn favorieten. Sedert ik deze heb laat ik mijn bb cream links liggen. De Biocura concealer is helaas een must de laatste weken.

SAM_2397

De Clump Defy mascara van Max Factor is niet van de troon te stoten. Voor mij echt de best mascara ever! De Frozen Rose lipstick van Catrice is redelijk safe qua kleur en de textuur is lekker creamy. De bruine shadow pencil van Max Factor doet dienst als oogschaduw.

Met deze producten kan ik in een kwartiertje een mooie every day look maken. Hoe lang ben jij bezig aan jouw dagelijkse make-up?

Written by Eva

13 thoughts on “Daily make-up

  1. Mooie dagelijkse make-up, vooral de lipstick erbij. 🙂 Noesh, de foundation he! Goddelijk joh. Ik houd ook van de geur, hij doet mij denken aan de flower perfection van Bourjois. OH! De mascara.. heavenly.

  2. I don’t really have “daily makeup” to be honest! Since I work from home, I put on makeup when I’m testing it, taking photos, and going out. I suppose the thing closest to daily makeup I have is just having my brows filled :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s