My 3 favourite red lipsticks!

red-lipsticks

Mijn collectie rode lipsticks is momenteel nog zeer klein. Toch heb ik voor jullie een top drie kunnen samenstellen.

Elke vrouw zou toch minstens één rode lipstick moeten hebben. Voor een glamoureuze look, een rock chick look,…Er zijn zo veel verschillende soorten rood dat er zeker voor iedereen een perfecte kleur bestaat. De juiste tint vinden voor een rode lipstick is wel tricky. Dat verklaart misschien waarom ik er niet zo veel heb. De kans op een miskoop is groot en rode lipstick is voor mij nu ook niet meteen een kleur die work proof is.

red-lipsticks (2)

Links zien we de Clear Red lipstick van Rituals. Deze komt uit de Oriental Dream collectie van deze zomer. Hij kostte 13.50 euro. Eigenlijk is het een lip shine. Hij glanst inderdaad mooi en voelt zacht aan. Milde formule door de natuurlijke edelstenen, pure mineralen, zonder conserveringsmiddelen en zonder parfum

In het midden zien we de Rouge Making Of uit de Shine Edition collectie van Bourjois. Deze kostte 12.99 euro. Deze lipstick heeft een heel goede houdbaarheid. Beter dan sommige high-end lipsticks! Zelfs na een maaltijd zit de lipstick er nog nagenoeg perfect op.

Rechts zien we Kiss Of Life uit de Kate Moss collectie van Rimmel. Deze kostte 9.49 euro. De vorige lipsticks waren zeer smooth en glossy terwijl deze eerder droog en mat is.

red-lipsticks (3)

Bourjois – Rituals – Rimmel

Hierboven zie je nog eens de swatches ter vergelijking. Ze zien er alledrie anders uit. Die van Bourjois heeft een oranje ondertoon, die van Rituals een roze en die van Bourjois een blauwe.  Zo zie je maar hoe drie lipstick die er op het eerste zicht hetzelfde uitzien toch veel kunnen verschillen van elkaar in ondertoon, finish en pigmentatie.

Wat is jouw favoriete red lipstick?

Written by Eva

13 thoughts on “My 3 favourite red lipsticks!

  1. Hey Eva, thanks for sharing your favorites! I think I’d like all three, but that Rimmel one looks the best (and I have way too many red lipsticks to tell which one or even ones are my favorites LOL)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s