Opgemaakt

SAM_2334

 

SAM_2336

 

Twee bussen deo. In de zomer zweet een mens al wat meer hé 😉 Die van Rituals vind ik qua geur de beste van de twee. Van deze ga ik misschien de full size aanschaffen. 

 

 

SAM_2340

 

De douchegel van Yves Rocher is zaaaaalig. Die honinggeur is echt om bij weg te dromen. Dit wordt zeker een rebuy. Herstellende melk zal ik de komende tijd nog vaak kunnen gebruiken. Gelukkig heb ik nog een paar andere in voorraad.

 

SAM_2338

 

Ik  maakte mijn Lady Million parfum op. Veel complimentjes over gekregen. Het speciale flesje komt zeker terecht in mijn verzameling. Mijn supersize See by Chloe sample is ook op. Geen misse geur maar voorlopig heb ik nog genoeg parfum.

 

SAM_2342

 

Ik heb mijn haar goed beschermd tijdens de zomermaanden. Daarvoor gebruikte ik speciale haarproducten waaronder deze shampoo van Kérastase. Om te relaxen neem ik een lang, warm bad. Deze badolie met patchouligeur heb ik telkens met plezier gebruikt.  Dat het water er groen van kleurde was een leuk extraatje.

Ondertussen ben ik al druk bezig met andere producten op te maken!

Written by Eva

11 thoughts on “Opgemaakt

  1. Yves rocher is ook één van m’n favorieten om te gebruiken in de douche. Alhoewel ik de laatste tijd weer veel grijp naar dove. Tis leuker om af te wisselen hé 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s