Personal: Paris here I come! (fingers crossed)

eiffeltower

Je hebt het misschien al gelezen op twitter (http://twitter.com/BeautiesEva) maar als alles goed gaat ga ik eind oktober op citytrip naar Parijs. 

Het idee ontstond enkele maanden geleden. Samen met een vriendin maakte ik dikwijls de grap dat we samen eens naar Parijs zouden gaan. Hoe meer we er over grapten hoe meer zin we hadden om er effectief op reis te gaan. Zij is er al één keer geweest op daguitstap. Eén dag is natuurlijk veel te kort om het mooie Parijs te ontdekken. Ikzelf ben er nog nooit geweest.

We kiezen voor een formule van 2 nachten, 3 dagen. Een citytrip dus. Als we een goede planning maken denk ik wel dat we in die drie dagen de belangrijkste bezienswaardigheden kunnen zien. We kiezen voor een hotel die niet te chique maar ook niet te minimalistisch is. Uiteindelijk zitten we praktisch toch niet in onze kamer. De ligging is voor ons het uitgangspunt. Kamer met ontbijt zodat we ’s middags en ’s avonds wat terrasjes kunnen doen. We gaan er naartoe met de Thalys. Geen luchthaven of parkeerproblemen voor ons.

In de titel schreef ik al ‘fingers crossed’. Met reden. De datum van onze citytrip hebben we al gekozen. Het is alleen nog afwachten als we allebei verlof gaan krijgen. Als dat niet lukt kan onze citytrip natuurlijk niet doorgaan. Branden jullie een kaarsje voor ons? Als de citytrip doorgaat krijgen jullie uiteraard een reisverslag en een shoplog.

Hebben jullie nog beauty aanraders voor mij?

Written by Eva

9 thoughts on “Personal: Paris here I come! (fingers crossed)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s