Sample project

SAM_2269

Iedere vrouw heeft wel enkele samples rondslingeren in de badkamer of handtas. Ze zijn handig om nieuwe producten te leren kennen. Dit ga ik dan ook doen!

SAM_2270

We beginnen met parfum samples. Die krijg je meestal bij een aankoop in de parfumerie. Af en toe kleeft er eens één in een tijdschrift. ‘Tommy Girl’ kent iedereen wel denk ik.

‘Very  irresistible’ van Givenchy is ook redelijk populair. Ik heb de eau de parfum en de eau de toilette om te testen. Nog van Givenchy ‘Dahlia Noir’.  DIt parfum ken ik totaal niet. Dahlia doet vermoeden dat het om een bloemengeur gaat. De noir maakt misschien duidelijk dat het om een avondparfum gaat, een parfum met een zware toets?

De ‘Fan di Fendi’ ken ik want die heb ik fullsize nog gekocht. Achteraf bleek dat toch een miskoop te zijn.

SAM_2274

Hier hebben we voornamelijk skincare. De Estée Lauder idealist klinkt me bekend in de oren. Nog nooit geprobeerd dus zeer benieuwd!

Normaderm van Vichy is onder pubers en mensen met een vette huid en acné well known. De laatste weken heb ik weer last van acné. Ik krijg een flashback van mijn pubertijd met bijhorende huidproblemen. Als 22-jarige had ik toch gehoopt hiervan verlost te zijn. Hopelijk kan deze normaderm het leed wat verzachten.

Een oogcrème van Nuxe uit de nirvanesque lijn. Dit merk is volgens mij aan een opmars bezig. Raar eigenlijk dat ik nog niets van hen geprobeerd heb. Voor alles is er een eerste keer.

De magic touch whipped body cream van Rituals. Nu de herfst er zit aan te komen wordt onze huid weer droger.  Haal de body creams en body lotions maar boven. Rituals heeft altijd heerlijke geuren dus ik veronderstel dat dat bij deze body cream niet anders zal zijn.

Als laatste de bb cream van garnier voor de gemengde huid. Die heb ik ook al fullsize gehad.

Als jullie een review willen van een sample, laat het weten in de comments!

Written by Eva

Advertenties

12 thoughts on “Sample project

  1. Pingback: Sample project | Beauties@Work

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s