Yves Rocher Bio Nutrition

yves-rocher-bio-nutrition

Binnen twee weken liggen deze producten bij Yves Rocher.  Ik heb ze op voorhand kunnen testen en vertel jullie vandaag wat ik er van vond.

De vier belangrijkste ingrediënten van deze lijn zijn acaciahoning, kastanje, haver en zonnebloemolie. De honing werd gekozen vanwege de verzachtende eigenschappen. Het kastanje-extract beschermt de huid tegen uitdroging. Haver herstelt en stimuleert de celvernieuwing. De zonnebloemolie bevat veel omega 6 en voedt de huid.

yves-rocher-bio-nutrition (2)

dagcrème 50 ml, 12.90 euro

Deze crème is voor de droge tot zeer droge huid.

Pluspunten: 99% natuurlijke bestanddelen + geen parabenen, siliconen en minerale olie + voor ieder verkocht product wordt een boom geplant

Zelf heb ik een gemengde huid dus kon ik deze crème niet op mijn gezicht testen. Mijn benen daarentegen zijn wel zeer droog. In the name of beautyblogging heb ik deze gezichtscrème op mijn benen getest. Het is eens iets anders hé.

De crème heeft mijn benen echt deugd gedaan. Ze voelen nu zacht aan en ruiken heerlijk. De crème trekt ook heel snel in.

yves-rocher-bio-nutrition (3)

Douchegel 200 ml, 3.90 euro.

Pluspunten: 99% natuurlijke bestanddelen + geen parabenen, siliconen en minerale olie + voor ieder verkocht product wordt een boom geplant

De douchegel heb ik ondertussen bijna opgemaakt. Zegt genoeg over hoe goed ik hem vind. Hij ruikt iets minder zoet dan de dagcrème maar nog altijd héérlijk. Er blijft een subtiele honinggeur achter op de huid.

yves-rocher-bio-nutrition (4)

Ik vind de geur van deze producten echt ZA-LIG. Ogen toe en minutenlang snuffelen. Ik heb mij al dikwijls moeten inhouden om niet van de dagcrème te proeven. #truestory

Vanaf 16 september bij Yves Rocher. In het gamma zitten ook nog een body lotion, lippenbalsem en cleansing lotion. Wie gaat deze heerlijke geur eens opsnuiven?

Written by Eva

9 thoughts on “Yves Rocher Bio Nutrition

  1. Pingback: Favourites of September | Beauties@Work

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s