Silke’s beauty playlist

beautyplaylist3

Eerder maakte ik al een lijst met toffe muziek die je kan afspelen terwijl je make-up aanbrengt, je haar doet of gewoon een leuke outfit aan het zoeken bent.
Vandaag breng ik daar een update van.

beautyplaylist

Uitgaan tot in de vroege uurtjes: “ Afrojack ft Steve Aoki – no beef”. De stevige beat is een ideale opwarmer om er straks helemaal tegenaan te vliegen!

Hot date met Mister X, Mister J of was het vanavond Mister T?: “ Wild Belle – it’s too late (snakehips Remix)”. Liedje met de perfecte attitude om ervoor te zorgen dat die jongen niet weet wat hem overkomt. Ik denk aan fushiaroze lippen met een stevige cateye. Kleine tip: een felle lippenstift gaat je meer doen nadenken om te kussen op je date. Je wil tenslotte geen lippenstift tot aan je kin hebben hangen… . Bezie het als een middel om jezelf te beschermen. Jouw lippen zijn niet voor jan en alleman!

Gezellig avondje met je allerliefste liefje: “ Passenger – let her go”. Heerlijk zeemzoeterig en perfect om een zachte look met roze en aardetinten te creëren . Laat je natuurlijke look stralen en nestel je in de armen van je liefje.

beautyplaylist2

 

Ik heb geen zin in school/werk: “ Martin Solveig ft the cataracs – Hey now”. Dit liedje is de max en was de laatste tijd veel te horen op de radio. Vanaf de eerste “hey now” heb ik al helemaal zin gekregen in de dag. Tegen het einde van het liedje wiegen je heupen al mee op de melodie. Wel niet gemakkelijk om dan eyeliner aan te brengen, maar een kronkelende lijn heeft ook zijn charme.

Ik hoef helemaal niets vandaag: “ the paper kites – featherstone”. Is het nu zondag of een dagje vakantie, iedereen heeft van die momenten dat het even rustig mag. Misschien breng je die dag alleen wat concealer, mascara en blush aan. Wat geeft het? Je huid mag ook eens een dagje rusten. Breng een vochtinbrengend maskertje aan, doe een warrige opsteker met je ongewassen haar en laat de natuurlijke oliën het werk vandaag doen.

Written by Silke

3 thoughts on “Silke’s beauty playlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s