Dr Hauschka Novum lipstick ‘laid-back apricot’

dr-hauschka-lipstick-novum

Dr. Hauschka Cosmetica introduceert dit najaar vijf nieuwe kleuren Lipstick ‘Novum’ in limited edition. Vandaag vertel ik jullie wat meer over mijn ervaring met de lipstick ‘laid-back apricot’.

De Novum lipsticks bevatten minerale pigmenten die je lippen een gouden en zilveren glans geven voor een stralend effect. Dankzij de heilzame planten en arganolie die er in verwerkt zijn, zijn de lipsticks ook verzorgend.

dr-hauschka-lipstick-novum (2)

De lipstick bevat 2 gram product. Ongeveer de standaardinhoud van een lipstick denk ik. Hij is dermatologisch getest en bevat geen kunstmatige bewaarmiddelen en geuren. De less is more verpakking in classy zwart met gouden letters spreekt mij zeker aan.

dr-hauschka-lipstick-novum (3)

Ik heb de kleur ‘laid-back apricot’ maar er zijn nog vier andere kleuren. Keuze tussen warme kleuren ( ‘miraculous rose’, ‘astonishing pink’) en koele kleuren (‘exhilarating berry’, ‘sunkissed nude’).

dr-hauschka-lipstick-novum (4)

Aan deze swatch zie je dat de lipstick een mooie glans afgeeft. Wie goed zoekt kan zelfs wat shimmer zien. De kleur is alleszins de naam ‘apricot’ waardig.

dr-hauschka-lipstick-novum (5)

De lipstick smelt wanneer hij in contact komt met mijn lippen. De kleur kan je opbouwen. Bij mij zorgt hij voor een my-lips-but-better-effect. Wat mij  meteen opvalt is een speciale geur. Ik vermoed dat het de arganolie is. Voor sommige mensen kan dit misschien storend zijn omdat deze geur na het aanbrengen nog een tijdje blijft hangen. De lipstick is zeker verzorgend. Voor het swatchen waren mijn lippen nogal droog. Na enkele uren met de lipstick op voelden mijn lippen al veel zachter aan. Happy  Eva!

De lipsticks zijn nu te koop voor 14.50 euro. Wees er snel bij want ze zijn limited edition! Wat vind je van deze kleur?

Written by Eva

10 thoughts on “Dr Hauschka Novum lipstick ‘laid-back apricot’

  1. Pingback: Favourites of August | Beauties@Work

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s