Eva Rouge eau de toilette

eva

Een flesje met de naam van een goede vriendin op? Dat moest ik eens naderbij bekijken…Toevallig was ik begin deze zomer aan het snuffelen in de Wibra. Eén van die winkels waar je altijd wel iets koopt, het is sterker dan jezelf. Ik ben misschien wel een beetje verslaafd… . Dat is toch wat de mama zegt. Maar een flesje parfum kan je gemakkelijk in huis smokkelen zonder dat ze er erg in heeft. Mihiiihii ;).

Het flesje parfum heeft de naam ‘Eva’. Super toch! Aan de spotgoedkope prijs van 1,49 euro kon dit niet meer mislukken. Hop hop en ik had de Eva ‘rouge’ mee naar huis. Zachte bloemengeur, niet overweldigend en vooral heerlijk zomers. Het flesje is ondertussen al aan zijn laatste druppels toe. Je mag natuurlijk niet verwachten dat je een hele dag met één keer spuiten zult overleven. Dat is niet het geval. Ach, helemaal niet erg want het spul kostte mij minder dan een groot bruin brood.

Dus: zeker eens gaan opzoeken in de Wibra. Is het niet voor jezelf, dan kan het nog een leuk en goedkoop cadeautje zijn voor je mama, zus, vriendin of oma :).

Written by Silke

7 thoughts on “Eva Rouge eau de toilette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s