Solden shoplogje

SAM_1933

Gisteren ben ik voor het eerst naar de solden gegaan. Zie hier mijn buit!

SAM_1937

Deze rode blazer kocht ik bij Zara. Op de foto staat hij iets feller dan hij in het echt is. Qua stof is hij zeer zacht en soepel. De binnenkant van de mouwen is wit met rode stipjes. Origineel kostte hij 50 euro, nu nog 23.

SAM_1934

Deze perzikkleurige blazer kocht ik bij Moggy’s. Een lief kleurtje die ik nog niet in mijn kleerkast heb. De binnenkant van de mouwen is wit met beige strepen. Qua stof is deze ook zeer zacht. Origineel kostte hij 35 euro, nu nog 15.

SAM_1939

Deze donkerblauwe blazer van Zara is volledig mijn stijl! Marineblauw is mijn favoriete kleur voor kledij. Classy kleurtje vind ik en heel leuk om mee te combineren. De vorige twee blazers waren zeer casual. Deze is meer gekleed. Van uitvoering en stof is deze ook een trapje hoger dan de vorige twee. Ik kon echt niet geloven dat deze blazer voor deze prijs nog in de winkel hing. Het was wel de laatste Ć©n het was een small. Origineel kostte hij 80 euro, nu nog 30.

SAM_1941

Op de eerste soldendag kocht ik deze bootschoenen van Tommy Hilfiger. Mijn eerste paar bootschoenen. Soms moet je eens iets kopen waar je niet meteen aan zou denken. Ze zitten heel gemakkelijk. Ik heb ze al iedere dag aangehad! Origineel kostten ze 100 euro, nu nog 50.

Ik heb precies nog niet veel gekocht. Morgen maar eens terug de stad in gaan om hopelijk nog wat meer pareltjes te scoren…

Written by Eva

11 thoughts on “Solden shoplogje

  1. Leuk geshopt ! Ik ga dit weekend ook nog eens naar Brugge om te zien als ik mijn slag nog kan slaan in de solden. Heb enkel nog maar een paar ballerina’s gekocht in de solden, geen tijd om te shoppen verder šŸ˜¦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s