Sun Protection

sun-protection

Meer dan 20°? Tijd om mijn arsenaal sun protection producten boven te halen!

sun-protection (2)

We beginnen met de producten voor de huid. Links zie je zonnemelk van Bergasol. Deze biedt UVA/UVB bescherming. Er zit ook een bruiningsactivator in. Gisteren heb ik deze zonnemelk voor het eerst gebruikt. Een spray vind ik altijd aangenaam. De citrusgeur past perfect bij het mooie weer.

De andere drie producten zijn van ROC. Een olie voor het lichaam, een fluid voor het gelaat en een after-sun. De fluid voor het gelaat is tegen bruine vlekken.  Mama is deze aan het testen en tot nu toe is ze tevreden!

sun-protection (4)

Op naar de haarproducten. Links zien we de Color  Extend Sun van Redken. Prachtige verpakking. Deze shampoo gebruik je NA het zonnen. Hij beschermt de kleur van je haar en verwijdert resten van zout en chloor.

In het midden zien we de Matrix Biolage Sunsorials herstellende after-sun spray.  Deze voedt en herstelt beschadigd haar én werkt verzachtend voor de hoofdhuid. In de ingrediëntenlijst o.a. ceramide en extracten van zonnebloempitten.

Rechts hebben we de L’oréal Professionnel Solar Sublime herstellende crème. Een hoge bescherming tegen de zon en herstelling van de haarvezel.  Dankzij de pracaxi-olie, is het haar zacht en soepel met een glanzend effect.

sun-protection (3)

We sluiten af met 3 Kérastase producten uit het Soleil gamma. Links zien we de Huile Céleste. Hoge bescherming met glamour touch. Zie je de shimmer op de foto?

In het midden zien we de Bain Après-Soleil.  Herstellende shampoo tegen de door de zon veroorzaakte schade.

Rechts hebben we de Huile Lactée.  Tweefasige verzorging, intense bescherming, intensieve hydratatie en bescherming tegen kroezen. Shake that thing!

Bescherm jij je huid en haar goed tegen de zon?

Written by Eva

8 thoughts on “Sun Protection

  1. Smeren, smeren, smeren…Ja, ik smeer mezelf altijd goed in wanneer ik de zon opzoek 🙂 Strand, balkon, etc. Maar, ook zodra ik het water inga! Ik ben ooit één keer zo ernstig verbrand (in het water tijdens het snorkelen) dat ik dat nooit meer wil meemaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s