Testing as we speak

SAM_1464

Tijd om weer wat samples op te maken. Vandaag toon ik jullie de vijf samples die ik momenteel aan het testen/opgebruiken ben.

SAM_1466

miracle worker miraculous anti-aging eye cream is philosophy’s meest geavanceerde oogcrème op basis van een ‘cutting edge’ technologie en innovatieve bestanddelen. Het is klinisch bewezen dat fijne lijntjes en diepe rimpels rondom de tere oog-contouren minder zichtbaar worden, en de elasticiteit en de stevigheid verbetert. Deze geconcentreerde crème hydrateert intensief, terwijl het de meest bekende zorgen rond de ogen aanpakt.

SAM_1468

 

Philosophy Eye Hope™ Multitasking Eye Cream For Dark Circles, Puffiness & Lines provides moisture and protection for the delicate eye area. It is designed to diminish dark circles, reduce puffiness, and minimize the appearance of fine lines and wrinkles. A dose of antioxidants fortifies skin against future damage.

De twee oogcrèmes zal ik tegelijk testen. De ene voor het linkse, de ander voor het rechtse. Zo bespaar ik tijd en kan ik duidelijk de verschillen zien tussen de twee crèmes.

SAM_1455

 

Helaas heb ik de laatste tijd weer last van puistjes. Het ideale moment om deze samples van Avène te testen. 

Het Cleanance Zuiverend Masker (links) is uitermate geschikt voor de huid die snel vet wordt en enkele onzuiverheden vertoont. Uw huid voelt opnieuw fluweelzacht aan. Ze is zichtbaar zuiverder en blijft er langer mat uitzien.

De Matterende Talgregulerende Emulsie van Cleanance (midden) maakt de vette huid mat, hydrateert en zorgt ervoor dat de make-up een hele dag lang houdt.

TriAcnéal (rechts op de foto) bestrijdt opvallende onzuiverheden en maakt de huid gladder. 

Iemand van jullie ervaring met deze producten?

Written by Eva

12 thoughts on “Testing as we speak

  1. Avène is ook mijn redmiddel in nood. Vooral de matterende talgregulerende emulsie is mijn favoriet!
    Ben benieuwd naar de Philosophy testertjes, de miracle worker miraculous anti-aging eye cream lijkt me wel wat. Can’t wait for a review!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s