Lush It’s raining men

lush-it's-raining-men

Lang geleden dat hier nog iets verscheen over Lush. Daarom vandaag een review van de It’s raining men shower gel. 

Hallelujah, douchegel met de geur van onze best verkopende zeep Honey I Washed The Kids. Deze douchegel was een limited edition Valentijnsproduct, maar omdat we hem zo fantastisch vinden is hij nu terug. Voor goed! Lotusbloem infusie verzacht je huid, honing uit Wales, zoete sinaasappel en bergamot olie geven het een zalig zoete geur. Alsof je staat te douchen met toffee-fudge. Laat jezelf dus goed nat regenen en zing mee: It’s Raining Men, Hallelujah!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de Honey I washed the kids-zeep nog nooit getest had. De geur van deze showergel was voor mij dus een complete verrassing.

lush-it's-raining-men (2)

Even de ingrediëntenlijst. Op de foto zie je dat er bezinksel aanwezig is in het flesje. Geen idee van welk ingrediënt het afkomstig is. Mij stoort het niet en ik weet zeker dat het geen kwaad kan.

lush-it's-raining-men (3)

De kleur van de gel is donkergeel met bruine ondertoon. De kleur van honing eigenlijk. De geur is zoet. Niet zo zoet als Snow Fairy. Ik krijg zin in zoetigheden als ik deze shower gel gebruik. De geur die achterblijft is subtiel.

8.60 euro/ 100 gram. Heb jij deze shower gel al getest?

Written by Eva

16 thoughts on “Lush It’s raining men

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s