It’s gonna be a casual summer!

bullsandbirds4

Deze zomer is casual het sleutelwoord in de wereld van de mode. We mogen ons mooi, maar vooral ook lekker gemakkelijk aankleden. Deze zomer zullen we veel losse jurkjes zien, die hier en daar een blote schouder laat zien. Ook terug van weggeweest: de slipper. Deze heerlijke schoeisels zijn deze zomer helemaal hip!

bullsandbirds
Lekker makkelijk met een T-shirt en een spijkerbroek
Een T-shirt en een spijkerbroek is waarschijnlijk de makkelijkste outfit die jij uit je kast kunt toveren. En aankomende zomer ben jij dan helemaal in stijl! Zeker wanneer je leuke print T-shirts zoals die van Fame On You combineert met een lichte spijkerbroek. Sla de onderkant van de pijpen om, zodat het een enkelbroek wordt. Maak deze look af met een paar gladiator sandalen en je kunt zo de stad in om van de zon te genieten op het terras met een paar vriendinnen.

bullsandbirds2

Flips en flops
Het grappige Engelse woord voor slippers is flip flops. En dit woord zul je deze zomer overal horen in modeland. Van de comfortabele Birckenstocks tot een paar simpele slippers van de markt. Maar een echte beauty Queen wil natuurlijk dat haar slippers aangepast zijn op haar make-up. De designers van het slippermerk Tkees, zijn langs allerlei winkels gegaan om inspiratie op te doen voor de kleuren van hun slipperlijn. Zo is er de Lipgloss slipper en slippers waarvan de kleur is geïnspireerd op de favoriete mascarakleuren.

bullsandbirds3

 
Flirty en vrouwelijk
Dat is de mode voor deze zomer en dat vind je helemaal terug in de collectie van Selected Femme. Dit merk is casual en tijdloos. De kledingstukken uit deze collectie kunnen dus nog jaren mee. Mooie blousejes en vrouwelijke jurkjes. Precies wat de mode deze zomer voorschrijft. Dit merk komt met zes nieuwe collecties per jaar, dus ook midden in de zomer komt er nieuwe kleding in de winkels. Hiermee kan het merk goed op de trends inspelen en ben jij altijd fashionable in de klassiekers van Selected Femme.

6 thoughts on “It’s gonna be a casual summer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s