Parfum stapelreview

SAM_1360

bottega-veneta-eau-légère

De leerachtige, bloemige chypre bevat sprankelende topnoten die de identiteit van de eau de parfum intact houden en geven tegelijkertijd de geur nieuwe zuiverheid. Het hart van de geur blijft stralen door het unieke bloemenakkoord dat nu verlevendigd wordt door de delicate noot van gardenia’s. Een combinatie van muskus en eikenmos creëert een vrouwelijk en elegant spoor.

Mijn ervaring: Dit is de zwaarste parfum van de vier. Het leerachtige, de muskus en de eikenmos overheersen voor mij. Weinig zoet aan. Volgens mij zouden mannen dit parfum zelfs kunnen dragen. Dit parfum ruik ik niet graag.

Bottega Veneta Eau Légère is nu verkrijgbaar verkrijgbaar bij de
geautoriseerde Bottega Veneta parfumerieën en warenhuizen.

Eau de Toilette 30 ml € 50 * Eau de Toilette 50 ml € 70 * Eau de Toilette 75 ml € 90

daisy-sunshine-2013 (2)

De weelderige, fruitige bloemengeur van de Daisy Sunshine Edition is een zonovergoten weergave van de iconische daisy geur. Het hart zit vol vrolijke noten van lentebloemen en het tere lychee, om daarna over te gaan in een fluweelzachte basis van blozende abrikozenschil en muskusachtige hout-soorten.

Mijn ervaring: Minder zoet dan Daisy Eau So Fresh maar wel zoeter dan Bottega en See by Chloe. In vergelijking met See by Chloe vervliegt dit parfum redelijk snel. Dat komt omdat de Daisy’s eau de toilette zijn en See by Chloe eau de parfum. Dit is mijn favoriet van de vier parfums.

DAISY MARC JACOBS SUNSHINE EDITION is nu verkrijgbaar bij de geautorieerde Marc Jacobs fragrances parfumeriëen en warenhuizen.

50 ml eau de toilette spray € 62

daisy-sunshine-2013

De speelse bloemige fruitige geur van de Daisy Eau So Fresh is brutaler dan het origineel. Het heeft een energieke en verslavende fruitige topnoot, een briesje luchtige bloemblaadjes in het hart en een fluweelzachte basis van subtiele zoetheid.

Mijn ervaring: Dit is de zoetste van alle parfums in dit artikel maar zeker niet het zoetste parfum die ik al geroken heb. Gelukkig want van té zoete parfums krijg ik hoofdpijn. In vergelijking met See by Chloe vervliegt dit parfum redelijk snel. Dat komt omdat de Daisy’s eau de toilette zijn en See by Chloe eau de parfum.

DAISY MARC JACOBS Eau So Fresh EDITION is nu verkrijgbaar bij de geautorieerde Marc Jacobs fragrances parfumeriëen en warenhuizen.

50 ml eau de toilette spray € 68

see-by-chloe

Als een zoete lach beroert de eerste sprankelende noot van bergamot alle zintuigen. Prikkelende essences. Ongrijpbaar, fladdert het see by chloé meisje verder. In een akkoord met appelbloesem beroert gracieuze jasmijn deze natuurlijke verleidster. Een olfactorisch spelletje verstoppertje onthult sensuele noten van sandelhout en vanille.

Mijn ervaring: Dit parfum heeft een frisse, cleane geur. Hij is minder zoet dan de Daisy parfums maar wel zoeter dan Bottega. De geur blijft lang hangen, wat een groot pluspunt is.

See by Chloé is nu verkrijgbaar bij de geautoriseerde Chloé parfumerieën en warenhuizen.

Eau de Parfum 30 ml € 46 * Eau de Parfum 50 ml € 64 * Eau de Parfum 75 ml € 82 * Shower Gel 150 ml € 26 * Body Lotion 150 ml € 26 * Deodorant Spray 100 ml € 26

16 thoughts on “Parfum stapelreview

  1. Pingback: Favourites of May | Beauties@Work

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s