Hide and Seek Part VI

SAM_1303

Sommige producten komen terecht in de vergeetput. Omdat ze slecht zijn? Nee! Omdat ik er gewoonweg over kijk. Ze zitten ergens helemaal achteraan of onderaan mijn lade en ontsnappen aan mijn aandacht. Vanaf nu zal ik deze ‘zielepootjes’ opdiepen en weer  frequent beginnen gebruiken. Als dat niet lief is!

essence-oil-control-paper

Essene Sun Club oil control paper. Blotting paper dus. Last van een glimmend gezichtje? Even een papiertje er op en weg! Het ziet er een beetje uit als bakpapier vind ik. Nu is het papiertje niet volledig doorzichtig. Als je het papier op de glimmende zone legt, zuigt die het talg op. Dan wordt het papier min of meer doorzichtig.

Waarom laat ik deze liggen? Eventjes bijpoederen ziet er toch eleganter uit dan met papier op je gezicht deppen. Bij blotting paper heb ik ook altijd het gevoel dat het resultaat maar tijdelijk is. Poeder, een primer en foundation aangepast aan mijn huidtype zorgen dat ik geen blotting paper meer nodig heb.

yves-rocher-under-eye-concealer

Een under eye concealer van Yves Rocher. Als vijftienjarige gebruikte ik dit om mijn puistjes te camoufleren. Op die leeftijd wist ik niet beter.

yves-rocher-under-eye-concealer (2)

Mijn puistjes zijn grotendeels verdwenen dus ik hoef niets meer te camoufleren. Gewoon foundation is al goed genoeg. Concealer heb ik niet nodig. Zelfs als ik er één nodig had zou ik eerder voor een vloeibare kiezen in plaats van een stick.

elizabeth-arden-eye-and-lip-make-up-remover

Ik kon mij echt niets meer herinneren over dit product. Heb dan maar de review opgezocht in het archief.

elizabeth-eye-and-lip-make-up-remover

Shake, shake! Blijkbaar ligt deze te verstoffen omdat de werking niet goed is. Veel product nodig, hard schrobben, vettig gevoel…Gelukkig heb ik dit aan een prijsje kunnen kopen.

max-factor-flipstick

De flipsticks. Waar is de tijd? Ik was er razend benieuwd naar toen ze gelanceerd werden. Karma was on my side want ik won dit exemplaar bij een collega.

max-factor-flipstick (2)

Aan de ene kant heb je dus een rode tint, aan de andere kant goud. Je kan zelf kiezen hoe je ze combineert. Ik vind de twee kleuren goed samen passen en ze zijn beide goed gepigmenteerd. Spijtig voor mij staat de kleur me niet echt. Bovendien heb ik het meer voor glanzende, creamy lipsticks. Deze zijn droog en mat.

Excited for part VII?

Written by Eva

9 thoughts on “Hide and Seek Part VI

  1. Ik heb ook zo van die spulletjes die zelfs nog in de verpakking zitten, ik zal ook eens moeten zoeken naar die “zielepootjes” 🙂
    Eejfe

  2. Sounds good, ben benieuwd naar het volgende artikel! Soms laat ik ook producten liggen als ze gewoon niet fijn werken. Vervolgens kom ik ze weer tegen, nieuwe poging en negen van de tien keer denk ik: “Oh ja.” Maar soms dan wordt het een nieuw favoriet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s