Hema make-up en tools

SAM_0115

Bij Hema hebben ze mooie make-up en bijhorende tools. Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik in huis heb. 

SAM_0115

Dit zijn toch wel mijn twee favoriete make-upjes die ik in de Hema gekocht heb. Officieel heten deze ‘illuminating blush’. Ikzelf noem ze gewoon highlighter. Per stuk kosten ze 5 euro. Voor het aantal gram die ze bevatten is dat een goeie prijs. Oorspronkelijk hadden ze nog een mooi patroon maar dat bleek helaas een overspray te zijn.

Ik gebruik ze iedere dag. Niet tegelijk natuurlijk. Ik wissel af. De bruine zorgt voor een subtiel effect. Als ik wat bleekjes ben gebruik ik de roze versie want die zorgt tegelijk voor een gezonde blos op de wangen.

SAM_0503

Deze make-up base kreeg ik van een vriendin. Vroeger gebruikte ik hem vaak. Nu niet meer omdat ik betere producten heb. Het probleem was dat deze base nogal droog is. Daardoor werden velletjes extra benadrukt en dat is niet elegant. Door de tube zie je ook dat de base wit is. Eenmaal aangebracht bleef hij nog altijd wit waardoor mijn gezicht witter werd gemaakt.

brush-stash (5)

Ik heb ook twee oogschaduwborstels van Hema. Die waren allebei minder dan 3 euro geloof. Budget for the win! Bovenaan zie je de blend brush. Die haartjes konden iets zachter. Maar ja, voor die prijs kan natuurlijk niet het neusje van de zalm verwachten. De borstel onderaan heeft wel zachte haren.

brush-stash (4)

Bovenaan zie je foundation brush. Ook een hele goeie voor zijn prijs. Zachte haren én hij verliest geen haren. Na vele jaren intensief gebruik is hij vorige week kapot gegaan. De lijm is losgekomen waardoor de kop er af valt. Misschien koop ik hem wel opnieuw.

Als je zelf regelmatig gaat shoppen bij Hema, dan kan volgende link je misschien goed van pas komen. 

Written by Eva

15 thoughts on “Hema make-up en tools

  1. Ik heb jaren geleden ooit eens een foundation gekocht bij de Hema, maar die beviel me toch niet zo goed en daarna heb ik nooit meer Hema make-up gekocht. Wel ben ik fan van hun borstels. Ik gebruik dagelijks de foundation- en blendingkwast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s