Kérastase en Shu Uemura event

SAM_1002

Enkele weken geleden bevond ik mij in de headquarters van L’oréal om de nieuwe producten te ontdekken van Kérastase en Shu Uemura.

SAM_0973

Een verwelkoming met een hapje en een drankje is altijd aangenaam. De macarons waren heerlijk trouwens.

SAM_0975

Eenmaal alle gasten gearriveerd waren werden we opgesplitst in twee groepen: de Nederlandstalige en de Franstalige bloggers. Samen met Julie, Phil en Jill luisterde ik naar de interessante presentatie.

SAM_0977

Het Cristalliste gamma breidt uit. We krijgen twee nieuwe producten.

Links zie je de MASQUE PERFECTEUR. De lichtheid van een gel en de zachtheid van een parelmoeren crème. Een zeer efficiënte en diepgaande verzorging die het haar niet verzwaart.

Rechts op de foto zie je de nieuwe CRISTAL SCULPT. Dit is een glansserum voor lang haar. Het 1e vederlichte, dubbele serum van Kérastase voor extra glans en verzorging. De cristal sculpt bestaat uit twee delen: serum en gloss. Review volgt nog!

SAM_0982

INITIALISTE is het eerste haarserum van Kérastase met plantaardige lichaamseigen cellen die inwerken ter hoogte van de basis van het
haar, zodat het sneller groeit en mooi glanst. Het exclusieve regenererende® complex beschermt de omgeving van de folliculaire stamcellen wat helpt om de productie van de haarmaterie vanaf de wortel te optimaliseren. Daardoor verbetert de weerstand van de haarvezel.

SAM_0984

Voor mensen, zoals mij, die vaak last hebben van een jeukende hoofdhuid is er Sensidote Dermo-Calm. De lijn Sensidote Dermo-Calm bevat naargelang de producten vier belangrijke actieve bestanddelen die in verschillende combinaties de gestresseerde hoofdhuid kunnen verlichten:

Polysorbaat 21 (PS21)
Salix N
Mentha P
Glycerine

SAM_0989

Hoe mooi is deze line-up van Shu shampoo’s? Had ik dit ook maar in mijn badkamer. De groene versie is anti-roos. Het Shiso extract zorgt voor een kalmerende werking.  De blauwe versie is voor vet haar. Deze bevat Yuzu citrus.

SAM_0990

Hier zie je de Touch of Gloss van Shu Uemura. Een smeltende glanswas met gloss finish. Hierin zit olie van de Sakura-roos die bekend staat om zijn essentiële vetzuren die het vochtgehalte regularen en de vezel herstructureren.

SAM_0996

Hét moment waarop we allemaal in spanning zaten te wachten: de onthulling van het styling gamma van Kérastase. Gezicht van ‘Couture Styling’ is niemand minder dan Kate Moss.

SAM_0998

SAM_1000

Meer info volgt nog.

Zijn jullie benieuwd naar Couture Styling?

Written by Eva

18 thoughts on “Kérastase en Shu Uemura event

  1. OOO so many interesting products! I’m definitely eyeing the Sensidote Dermo-Calm line. I don’t use that many styling products, but if there’s a curling mousse in there somewhere I’m IN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s