Maastricht shoplogje

SAM_1160

Een beautyblogger die op citytrip  gaat kan niet anders dan thuiskomen met enkele  make-upjes. Vandaag toon ik jullie welke items ik gekocht heb.

SAM_1180

Het grootste deel van mijn wishlist bestond uit merken zoals Too Faced, Benefit, Urban Decay….Richting Sephora dus! De Sephora in Maastricht is onderdeel van V&D en was kleiner dan ik verwacht had.

Doordat de Sephora stopt binnen enkele maanden waren veel rekken al leeg. De meeste items van mijn wishlist waren niet aanwezig. De items die er wel nog lagen waren in het echt veel kleiner. Té klein voor mij om er tussen de 30 en 40 euro voor te betalen.

We hadden wel geluk met een grote actie die aan de gang was. Alle producten van het Sephora merk waren aan 5 euro. Primers en foundation waren 7.5 euro. Eventjes dacht ik dat ik hier een geweldige slag zou slaan maar het aanbod was beperkt. Ik heb twee highlighters meegenomen die op mijn wishlist stonden. Oorspronkelijk waren ze 15 euro geloof ik, nu dus 5.

SAM_1182

Ik ben dus de Sephora buiten gegaan met véél minder make-up dan ik oorspronkelijk van plan was. Time to spend my money somewhere else!

SAM_1165

In De Bijenkorf heb ik mezelf getrakteerd op een bruine lipstick van Dior. De dame bij de Dior-stand was heel vriendelijk. Ze had me mooi opgemaakt met lipliner en lipstick.

SAM_1177

Ik kreeg van haar ook nog twee parfum samples en een sample van de Diorskin Nude BB cream. Altijd leuk. Alles nog eens mooi verpakt. Voor de lipstick betaalde ik 34 euro.

SAM_1176

Ik heb nog veel van mijn beauty budget over. Dat ga ik dan maar hier in België spenderen. Ik plak er geen datum op, maar je hebt dus nog een shoplog te goed.

Heb jij jezelf getrakteerd op high-end de laatste tijd?

Written by Eva

14 thoughts on “Maastricht shoplogje

  1. Leuk geshopt ! Ik ken dat gevoel bij Sephora, je gaat super excited binnen, tot je ziet dat dat leuke paletje van Too Faced de grootte van een luciferdoos heeft :d ! Ik heb al een tijdje geen high-end meer geshopt, al staat er wel nog een lipstick van Dior op de wishlist.

  2. Mooi die compact powders van de Sephora en ik ben benieuwd naar je lipstick (swatches please!!) Miss Dior is trouwens een heerlijke geur. Ik sta mezelf ff niet toe om een high end product te kopen 😉

  3. Oh great, you got a Rouge Dior! That’s one formula that I haven’t tried yet, though I do think it’s something I’ll like! You got a sample of Miss Dior EDT as well! Now you can tell me if you like the scent for spring or not 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s