Weekendje Maastricht

SAM_1140

Ik ben sinds gisterenavond terug van mijn weekendje Maastricht. Zalig weekend vol beauty, shoppen, food, drinks…en dat allemaal in het gezelschap van mijn beste vriendinnen!

Ik vond het een aangename stad om te winkelen. De winkelstraten liggen allemaal bij elkaar. Voor een Belgje als mezelf ook leuk om eens de typisch Nederlands ketens te ontdekken zoals Etos, V&D, de Bijenkorf, Sephora…Veel ketens die ik in België ook wel zou willen.

SAM_1157

We hadden ook nog het geluk dat uitgerekend gisteren een koopzondag was. Alle winkels waren open vanaf 12.00 uur. Het was een drukte van jewelste. De zon scheen en de terrasjes zaten allemaal vol. Een plekje in de zon bemachtigen was mission impossible.

SAM_1118

Er zijn veel leuke brasseries en gezellige eetcafés in Maastricht. De prijzen lagen ook opvallend lager dan in België. Extra beauty budget FTW!

SAM_1114

Ons hotel lag op vijf minuten minuten van de markt. De kamer was ruim en landelijk ingericht. Drie grote ramen met uitzicht op de Maas. De badkamer vond ik echt heel mooi. Hij was niet groot maar de mooie tegels en inloopdouche met glazen wand maakten het toch een beetje luxueus.

SAM_1129

Morgen komt de shoplog online! Looking forward?

Written by Eva

14 thoughts on “Weekendje Maastricht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s