Weleda Lavender Relaxing Body Oil

weleda-lavender-relaxing-body-oil

Paasvakantie! Het ideale moment om te ontstressen. Helaas kunnen we niet op de zon rekenen om ons daar bij te helpen. Misschien kan deze relaxing body oil je wel helpen!

Lavendel Ontspanningsolie is samengesteld op basis van amandel- en sesamolie. Deze beschermen de huid tegen ongewenste invloeden van buitenaf en maken haar bovendien zacht en soepel. De toegevoegde etherische oliën van lavendel werken rustgevend, zodat deze huidolie ook uitermate goed kan worden gebruikt voor het slapengaan.

weleda-lavender-relaxing-body-oil (2)

De olie is lichtjes gekleurd. Hij ziet er gelig uit in het flesje. De geur is zeer uitgesproken. You love it or you hate it.

weleda-lavender-relaxing-body-oil (3)

Met mijn ogen dicht waan ik mij in een mooi lavendelveld in La Douce France. Deze gedachte werkt zeker ontspannend voor mij 😉 Ik kan mij goed voorstellen dat mensen dit aanbrengen voor ze gaan slapen. In kleine dosis, want anders zal de geur te sterk zijn en zal dat je net belemmeren in slaap te vallen.

De olie trekt goed in. Achteraf blijft er een soort glanslaagje achter. Vettig zou ik het niet noemen.

Lavendel Ontspanningsolie 100 ml €13,25. Gebruik jij vaak body oils?

Written by Eva

16 thoughts on “Weleda Lavender Relaxing Body Oil

  1. Ik heb hiervan de rozenversie, maar ik vind de olie wat aan de droge kant… niet zoals de olien die in de Lush massagebars zijn verwerkt. Misschien ben ik met Lush een beetje verwend geraakt haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s