Hide and Seek Part IV

burt's-bees-pink-blossom

Sommige producten komen terecht in de vergeetput. Omdat ze slecht zijn? Nee! Omdat ik er gewoonweg over kijk. Ze zitten ergens helemaal achteraan of onderaan mijn lade en ontsnappen aan mijn aandacht. Vanaf nu zal ik deze ‘zielepootjes’ opdiepen en weer  frequent beginnen gebruiken. Als dat niet lief is!

burt's-bees-pink-blossom

Deze tinted lipbalm van Burt’s Bees kocht ik ongeveer een jaar geleden bij een blogsale. Ik had al veel over dit merk gelezen op andere blogs. Met mijn zwak voor lipproducten kon ik dit niet laten liggen. De kleur is voor mij nogal aan de felle kant. Daar moest ik wat aan wennen. Hij smelt zalig op de lippen en zorgt voor een mooie glans. Alleen de werking is een twijfelgeval. Soms heb ik het gevoel dat hij mijn lippen net droger maakt in plaats van ze te voeden.

rimmel-diamond-dust

De Rimmel Precious Stones in Diamond Dust. Zilver associeer ik eerder met Kerstmis en Nieuwjaar. Deze blijft voorlopig in de lade liggen. Met twee laagjes geeft deze glitternagellak een perfecte dekking. Alleen het verwijderen is niet in 1,2,3 voorbij.

catrice-revoltaire-colour-bomb-blush

De Catrice Revoltaire colour bomb blush. Herken je hem nog? Een limited edition blush met ombre effect. Jammer eigenlijk dat die al bijna een jaar ligt te verstoffen. Hij is precies wat kleur kwijt. Ook de pigmentatie is minder goed. Slijtage veronderstel ik.

catrice-concealer-palette

Het Catrice concealer palette. Heel bekend budgetproduct in beautyblogland. Er was ooit een tijd dat ik dit product veel gebruikte. Anders zou ik geen twee pans hebben. Ik gebruikte alleen die twee kleuren. Die donkerbruine kleur was te donker en dat roze en groen blenden totaal niet met mijn huid. Ik gebruikte dus minder dan de helft van het palette. Voor de prijs die ik er voor gaf niet echt een ramp.

Nu gebruik ik hem niet meer. De textuur vind ik niet meer aangenaam om mee te werken. Geef mij maar een vloeibare concealer. Ik heb geen last van donkere kringen onder mijn ogen dus concealer heb ik niet echt nodig. De dingen die moeten gecamoufleerd worden, zijn dat al genoeg met foundation. Geen extra concealer nodig.

Willen jullie een vijfde deel?

Written by Eva

10 thoughts on “Hide and Seek Part IV

  1. stuk voor stuk prachtige producten ! vooral de rimmel precioous stone lakjes zijn zó mooi !
    en de blush van catrice schreeuwt ook gewoon om nieuw gebruik haha :’)
    xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s