Brown lipstick

brownchanel

Bij het kiezen van een lipstick gaan de meeste voor rood of roze. Ik ook. Nooit was het in me opgekomen om bruin te testen. Een paar weken geleden testte ik een Rimmel Apocalips in bruin en het staat me fantastisch. Ik sta met bruin! Een nieuwe wereld gaat voor me open. Nu ben ik op zoek naar toffe bruine lipsticks…

Bruin leek me altijd een kleur die veel te streng is en ook meer voor oudere vrouwen. Ik was dus echt wel geschrokken toen ik zag dat ik er mee stond. Vooral ook omdat ik een bleke huid heb. Bruin zou veel te donker en gothic-achtig zijn bij mij.

In de winkels ligt de focus ook vooral op rood en roze. Op de één of andere manier zijn de bruine lipsticks altijd aan mijn aandacht ontsnapt. Nochtans liggen ze er wel degelijk hoor. Zeker bij high-end merken die een uitgebreid assortiment hebben en al eens outside the box durven denken.

Persoonlijk ken ik ook niemand in mijn naaste omgeving die bruine lipstick draagt. Toeval of niet? Ik ga in ieder geval op zoek naar een paar toffe bruine lipsticks. Aanraders zeker achterlaten in de comments!

Draag jij soms bruine lipstick?

Written by Eva

17 thoughts on “Brown lipstick

  1. I can wear rose shades that contain quite a bit of brown, but a really brown brown lipstick makes me look sick! I know it looks great on some girls though, so maybe you’re the lucky few!

  2. Ik ga ook meestal voor roze-tinten! Maar een lichtbruine tint die wat naar het nude oogt, gebruik ik ook af en toe, maar ook nog maar sinds kort, ervoor geen idee dat het echt mooi is!

  3. Ik draag bijna alleen maar bruine lipsticks. Zelden rood of roze…Die kleuren staan me namelijk niet zo goed. Wel merk ik dat bruin wat ‘ouwelijker’ overkomt 😦 De merken waar ik de meeste lipsticks van heb, zijn Rimmel London, Kiko, Bourjois & Catrice. Merken die niet de gehele dag blijven zitten, maar ach beetje bijstiften vind ik niet erg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s