I want to ride my bycicle

cycling

De voornemens liggen ondertussen al 2.5 maand achter ons. Toch ben ik de mijne niet vergeten. Vooral het voornemen om meer te sporten bleef door m’n hoofd spoken.

De foto gaf het al weg, ik koos voor fietsen. Niet zomaar fietsen maar cardiotrainen op   een hometrainer. Daar ben ik op 1 maart mee gestart. Ik ben dus nu twee weken bezig.

Het is de bedoeling om mijn conditie te verbeteren. Als ik daardoor ook wat strakkere benen en billen krijg is dat natuurlijk mooi meegenomen. Dit cardiotrainen is iets die ik langzaamaan ga opbouwen. Het is niet de bedoeling om ineens volle bak er in te vliegen want dat is niet gezond en houd je toch niet vol.

cycling2

Ik ben nu bezig met een programma die bestaat uit 4 keer per week een half uurtje. Gedurende dat half uurtje verander ik op vaste tijdstippen de weerstand. Zoals ik zei ga ik dat opbouwen dus de weerstand zet ik niet té hoog. De resultaten houd ik bij in een excel file. Daarin staat het aantal kilometers, de gemiddelde snelheid, de gemiddelde hartslag…

Ik moet toegeven dat ik het veel leuker vind dan ik verwacht had. Zalig om de vorderingen te zien en te voelen!

Doe jij iets van sport?

Written by Eva

P.S. Volg je mij al op twitter http://twitter.com/BeautiesEva?

6 thoughts on “I want to ride my bycicle

  1. Ik heb een fitnessabonnement, maar ik ben gelukkiger op de dagen dat ik niet hoef te gaan :p al ben ik altijd wel blij als ik eenmaal geweest ben 🙂

  2. Kijk eens aan, keep up the good work! Ik sport twee tot drie keer in de week in de sportschool. Alleen ik zit dagelijks tot 4 en moet nog werken aan le blog + huiswerk maken.. heel moeilijk te combineren. :’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s