Lancaster Aquamilk Matifying Fluid

LancasterAquamilk

Een goed hydraterend product vinden voor mijn vette huid is niet simpel. 99% van de producten laat een vettig laagje na en/of zorgt voor pukkels. Ik zet dus noodgedwongen mijn zoektocht verder. Het meest recente product dat ik probeerde was de aquamilk matifying fluid.

Over Aquamilk algemeen

Om de huid weer vitaliteit te geven, hebben de wetenschappers van de lancaster laboratoria de kracht van 3 werkzame bestanddelen met unieke, voedende eigenschappen verenigd in één hydraterend verzorgingsproduct. Een heerlijk natuurlijke en aangename melange van:

-HONING Helpt het ideale, natuurlijke hydratatieniveau van de huid te behouden door een barrière te creëren die verdamping van het water aan het huidoppervlak vermindert waardoor de huid beschermd wordt tegen externe uitdrogingsfactoren.

-RIJST Heeft een positieve invloed op de versteviging van het cement van de intracellulaire matrix, wat de basis is voor een stevige en elastische huid.

-KOKOSNOOTMELK Draagt bij tot het opvangen en vasthouden
van water in de buitenste huidlagen.

LancasterAquamilk2

Over de matiying fluid

Een frisse en lichte textuur met een rijke cocktail van eucalyptus, bamboe en anijs gecombineerd met hydraterende bestanddelen. De Fluid is speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde en vette huid. De textuur versmelt direct met de huid en heeft een uniek matterend en hydraterend effect. De grove poriën worden verfijnd en de huid ziet er zuiver uit en voelt direct fris en zacht aan.

LancasterAquamilk3

Zoals de naam al zegt is het product veel vloeibaarder dan een crème. De fluid heeft een licht minty kleurtje en een zeer aangename geur. De knijptube ligt makkelijk in de hand. De opening in de tube is redelijk groot waardoor de fluid er vanzelf uit vloeit.

LancasterAquamilk4

Je hebt niet veel nodig want het smeert goed uit. De fluid voelt fris aan op de huid en trekt razendsnel in. Ik voel mijn huid bijna letterlijk het product opslorpen. Achteraf geen vettig laagje. Mijn huid blijft veel langer mat dan bij alle andere producten die ik al probeerde.

Ik ben zeer tevreden over deze fluid! Deze tube van 50 ml kost 25 euro. De producten van de Lancaster Aquamilk relaunch zijn vanaf half maart 2013 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen. Had jij al gehoord van deze matifying fluid?

Written by Eva

17 thoughts on “Lancaster Aquamilk Matifying Fluid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s