Sephora wishlist

ammopalette

Binnen vijf weken vertrek ik met twee vriendinnen naar Maastricht. Op de planning: shoppen! Volgens mij ga ik een volledige dag in de Sephora doorbrengen. Uiteraard heb ik nu al een soort wishlist gemaakt. Kijk mee…

ammopalette

Dit eye shadow palette van Urban Decay was echt love at first sight. De kleurtjes zijn zo zacht. Ze passen ook goed samen. Jammer van die applicator. Had er liever een primer potion bij gehad.

natural eye

Met het Natural Eye palette van Too Faced kan je niet missen. Veel nude kleurtjes, ideaal. Hoewel ik veel verschillende kleuren oogschaduw heb, grijp ik het vaakst naar nude. Ik kan dus maar beter investeren in kleuren die ik vaak ga dragen.

primping with the stars2

De verpakkingen van Urban Decay, Too Faced en Benefit zijn ook zo prachtig. Vooral Benefit. Nostalgisch, retro, vrolijke kleurtjes en tekeningen. Heb je lege Benefit verpakkingen of palettes, stuur ze maar op 😉 Stel je voor zeg. Een hele verzameling Benefit verpakkingen.

primping with the stars

Deze Primping with the stars heeft miniatuurtjes van de volgens mij toch wel bekendste Benefit producten. Heel handig om zo de producten te leren kennen en ze eventueel later fullsize te kopen.

seohoaaérienne

Noodgedwongen toch wat producten van het huismerk er tussen steken anders kom ik straatarm terug 😉 Blush, highlighter en lipgloss, mijn zwakke plekken. Deze zachtroze highlighter heb ik volgens mij gekozen omdat hij zo’n leuke verpakking heeft.

sephorailluminatrice

Deze heeft zo’n leuk patroon. Sterretjes, sneeuwvlokjes,…geen flauw idee maar het ziet er leuk uit. 11 gram! Deze hebben ze ook in roze. Nu begin ik weer te twijfelen welke versie ik ga kiezen.

sephorasculptant

Een sculpting palette. Ik moet me toch eens gaan verdiepen in dat sculpten. Met dit palette in de aanslag en wat tutorials moet het me zeker lukken. Ziet die highlighter er niet prachtig uit?

Misschien een beperkte wishlist maar het moet betaalbaar blijven. Wie weet krijg ik last van mijn geweten en koop ik niks, of koop ik meer, of iets anders…binnen 5 weken zal je het weten!

Wat zou jij kopen in de Sephora?

Written by Eva

15 thoughts on “Sephora wishlist

  1. OOOO I hope the new Sephora single shadows are already available in the Netherlands (they are on Sephora.fr)! There are 80 shades and I’m already eyeing some of them like a hawk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s