Weleda Everon lippenbalsem

SAM_0573

Droge lucht, kou, schrale wind en zon drogen de tere huid van de lippen uit. Met Everon Lippenbalsem bescherm je je lippen en geef je ze de geur van vanille en rozen.  

De laatste tijd zien m’n lippen er echt vreselijk uit. Gebarsten tot en met. Pijnlijk zelfs. Lipstick dragen is echt niet meer mogelijk want dan zijn de barsten en velletjes nog méér geaccentueerd. Weleda to the rescue!

Everon lippenbalsem voorkomt schrale en branderige lippen, werkt heilzaam bij ruwe lippen en bevordert het herstel van kleine beschadigingen. Zes verschillende natuurlijke vetten zorgen samen voor een goede bescherming tegen droge lucht, zon en wind. De huid van de lippen blijft soepel en zacht door de vochtregulerende werking van jojobaolie. Door de samenstelling heeft deze balsem een natuurlijke beschermingsfactor 4.

SAM_0576

De lippenbalsem komt in de typische verpakking. De zalmkleurige huls vind ik wel tof. De balsem zelf is geel van kleur maar op de lippen doorzichtig. Hij heeft een aangename geur. Inhoud: 4.8 gram.

Bij het aanbrengen smelt hij mooi op de lippen. Hij laat een glansje na. Er blijft een fijn laagje achter. Hij blijft meerdere uren zitten. Werking? In orde! Mijn lippen voelen heel zacht en gevoed aan. Zeker één van de betere die ik in m’n stash heb.

Wat is jouw favoriete lippenbalsem?

Written by Eva

15 thoughts on “Weleda Everon lippenbalsem

  1. Glad to hear this works so well for you! I haven’t taken it out yet! I slather a thick layer of lip balm on at bedtime, so during daytime I seldom need a lip balm. I got two mini Fresh ones from Sephora last year, and none of them is gone yet!

  2. wist niet dat ze ook lippenbalsems hadden !
    klinkt iniedergeval erg goed,als het echt erg ismet mijn lippen gebruik ik al – tijd blistex.
    en gewoon voor de dagelijkse dosis verzorging een potje vaseline,of de stick van ddove (:
    xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s