Dr Hauschka “Dear Eyes” + look

SAM_0586

De nieuwe glanzende kleuren sparkling nude, pearly rose en matt chocolate laten zowel jouw innerlijke- als uiterlijke schoonheid stralen en geven jouw persoonlijkheid een betoverende charme. Extracten van heilzame wondklaver, toverhazelaar en zwarte thee geven je ogen een zachte verzorging en een mooie glans.

SAM_0589

Kleurnuances maken het verschil. De penselen Eyeshadow Blender Brush en Eye Definer Brush zijn de nieuwe favorieten voor de oogmake-up van Dr. Hauschka: eenvoudig en nauwkeurig aanbrengen, blenden en accentueren. Speel met het contrast van je ogen.

De kwasten zien er zeer luxueus uit met die goud-zwart combinatie. Ze zijn ook aangenaam om mee te werken. Zacht maar toch stevig. De blender brush is mijn favoriet.

SAM_0592

De oogschaduw heeft een goede pigmentatie. Hij voelt heel zacht aan. Geen fall out.

SAM_0618

Ik heb snel een zachte look gemaakt met het oogschaduwtrio. Let niet op het rare oog dat ik trek. Ik wou zo goed mogelijk de oogschaduw laten zien. In de binnenste ooghoek gebruikte ik de lichtste tint. Op het bewegend ooglid het roze. In de crease blendde ik de bruintint.

Eyeshadow Trio 3×1,8g €24,50

Eyeshadow Blender Brush €20,50

Eye Definer Brush €18,50

Neem zeker een kijkje op de website om de andere producten van de collectie te bekijken. Je vindt er ook een handige video én geschreven tutorial over hoe je een mooie ooglook kan maken met de producten.

Vind jij het palette ook zo mooi?

Written by Eva

19 thoughts on “Dr Hauschka “Dear Eyes” + look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s