TBS: Absinthe Purifying Hand Gel

SAM_0357

Ik ben echt fan van handgel. Zeker weten dat vele vrouwen er in eentje in hun handtas hebben zitten. Vandaag toon ik jullie mijn nieuwste aanwinst!

SAM_0411

Het flesje heeft echt het ideale formaat om mee te nemen in de handtas of zelfs de jaszak. Het is van plastic dus je hoeft niet bang te zijn als je het per ongeluk laat vallen. De groene kleur vind ik echt heel leuk. De meeste handgels zijn doorzichtig, wat ik maar saai vind.

De Absinthe Purifying Hand Care-collectie is zeer doeltreffend dankzij het intrigerende nieuwe ingrediënt absintextract, ook wel alsem, absintbalsem of wormhout genoemd, dat zuiverend en verfrissend werkt.

SAM_0412

De gel smelt snel en is heel makkelijk te verdelen over beide handen. Bovendien trekt hij ook snel in. Achteraf geen plakkerig of trekkerig gevoel. De geur is ook heel speciaal.

De Absinthe producten zijn NU verkrijgbaar in The Body Shop. De Absinthe Purifying Hand Gel koop je al voor 4 euro (60ml). Een aanrader!

Heb jij ook handgel in je handtas zitten?

Written by Eva

12 thoughts on “TBS: Absinthe Purifying Hand Gel

  1. Goh, ik vergeet zoiets altijd te gebruiken, heb nog nooit een flesje handgel opgemaakt. was dan wel weer overal m’n handen 🙂
    Ben wel benieuwd naar de hele Absinthe lijn van TBS, veel goeds al gehoord over de handcrème! Die staat dan ook op mijn wish list 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s