Favourites of January

SAM_0080

Voor februari begint zet ik nog snel de favorieten van januari op een rijtje. Handig voor mezelf en misschien ook voor jullie. Let’s refresh our memories!

Bovenaan zag je de Full Repair heat-activated styling spray van John Frieda. Spray + flat iron = golden combination! Mijn haar blinkt als nooit tevoren en is zo zacht. Needless to say dat ik deze spray wekelijks gebruik.

SAM_0235

De Vanilla Bliss hand lotion van The Body Shop. Ruikt zalig! Trekt ook snel in en is zuinig in gebruik. De bolvorm doet me denken aan een kerstbal. Deze staat op de kast in plaats van er in.

SAM_0246

Deze peachy blush uit de Rimmel Glam Rock collectie. Leuk patroontje en een leuke kleur. Op de foto ziet hij er nog min of meer roze uit maar op de huid is hij echt peachy met neiging tot oranje.

SAM_0326

De Instant Clear shampoo van L’oréal Professionnel. Anti-schilfershampoo voor vettig haar. Doet goed zijn werk. Na 3 wasbeurten een immens verschil. Leuke citrusgeur én hij is blauw.

SAM_0352

Als laatste de Ikari scrub. Heel aangename textuur. Mooie verpakking met spateltje. Toffe geur. Een scrub die niet te agressief is voor mijn gevoelige huid.

Wat was jouw favoriet van januari?

Written by Eva

16 thoughts on “Favourites of January

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s