Lush valentijn 2013

valentine

Valentijn 2013 is niet meer veraf. Nog op zoek naar een cadeautje voor je liefste? Kijk hier voor wat inspiratie!

lushvalentijn

TENDER IS THE NIGHT (7,95€)
Een massagebar in de vorm van een hartje die je laat smelten in de palm van je
hand. Zonder twijfel een echo in het echte leven, waar je het hart van een ander ook met zachtheid moet behandelen. Wees voorzichtig met dit kleine hartje en laat ‘m smelten zodat je zijn crèmige centrum kan gebruiken voor een decadente en liefdevolle massage. Deze massagebar bevat fair trade karitéboter en murumuruboter, voor een buitenste laag die smelt in de hand. Binnenin vind je zijn zachte hart gemaakt van amandelolie, agavesiroop, cupuaçuboter en glycerine. Deze lieverd ruikt heerlijk naar vanille, jasmijn en ylang-ylang, en geeft je het nodige voor een sensuele nacht! Vegetarisch.

lushvalentijn2
FROM DUSK TILL DAWN (8,95€)
De avond van Valentijn wil er niemand zijn partner zien inslapen na die onvergetelijke massage… dit product is ontwikkeld om je te stimuleren en te helpen om wakker te blijven… tot in de vroege uurtjes! De punt van deze kleine piramide helpt je om vermoeide spieren te ontspannen en de je ganse lichaam te relaxen. Deze massagebar is samengesteld uit verzachtende cacao,- en karitéboters, en uit voedende moringa-olie. Zijn opwekkende parfum bestaat uit wilde sinaasappel en citroen, afgewerkt met een toetsje ginseng, ginkgo en guaranagranen, ideall voor een lange nacht! Veganistisch.

lushvalentijn3

THE KISS (9,95€)
Perfect voor een onweerstaanbare mond op de meest romantische dag van het jaar: onze nieuwe lipgloss voor zoete, roze lippen zonder bewaarmiddelen. Deze verzachtende en hydraterende gloss is lichter dan onze andere lippenbalsems door zijn “verluchte” formule. Hij geeft een subtiele roze tint aan je lippen en hij smaakt heerlijk. Je lippen zullen smaken als snoepjes! Veganistisch.

lushvalentijn4
WILLOW ZEEP (5,95€ per 100g)
Deze zeep doet denken aan een porceleinen motief waarop de verboden liefde van een edelman wordt afgebeeld. De basis van deze zeep is maismeel en fijne talk om droge en gevoelige huidjes te verzachten. Er zit ook heerlijke hydraterende roosabsoluut in, rozenolie en rozenhoutolie, voor een zachte en delicaat geparfumeerde huid.

Mijn favoriet is de massagebar in hartvorm. Wat is de jouwe?

10 thoughts on “Lush valentijn 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s