Rimmel Glam Rock: blush + eye shadow palette

SAM_0242

Vandaag nog twee items uit de Glam Rock collectie van Rimmel. Eerder reviewde ik al de Scandal Eyes waterproof kohlpotloden waar ik heel erg fan van ben. Nu dus een blush en een palette aan de beurt.

SAM_0245

Ik heb deze al een paar maanden in mijn stash zitten. Shame on me dat ik ze nog niet gebruikt heb. Ik ben volop aan het testen en dan verlies je wel eens een paar producten uit het oog.

SAM_0246

Let’s start with the blush. Het patroon van de Britse vlag vind ik heel leuk. Er zit ook een borsteltje bij. Een spiegeltje zou handig zijn.

SAM_0247

Ziehier de swatch. Zonder primer of course. Ik vind dit echt een heel mooi kleur. Iets die ik nog niet heb in mijn stash. Zo mooi coral. Deze ga ik vanaf nu vaak gebruiken!

SAM_0244

Een oogschaduwpalette met vier kleurtjes. Naam: Beauty Spells. Vier kleuren die heel goed bij elkaar passen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo fan ben van paars. Nochtans zou dat in theorie heel goed moeten matchen met mijn groene ogen.

SAM_0252

De swatches zonder primer. De pigmentatie vind ik goed. Vanzelfsprekend is die voor de donkere kleuren beter dan de lichte. Mijn favoriet is de derde van links, de lilakleur. Allevier de kleuren bevatten shimmer. De één al wat meer dan de ander. Met deze kleuren zal ik toch eens experimenteren.

Ben jij fan van paarse oogschaduw?

Written by Eva

14 thoughts on “Rimmel Glam Rock: blush + eye shadow palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s