Beauty News

DarkSpot_TextureTube

Een nieuw jaar = nieuwe producten. Ik toon jullie de nieuwste producten die net in de winkel liggen of volgende maand te verkrijgen zijn. Pak alvast pen en papier 😉

Bovenaan zag je de Dark Spot Corrector van Garnier. Corrigeert zonnevlekken, vlekken gekoppeld aan leeftijd en acnelittekens. Ligt momenteel in de winkel voor ongeveer 12 euro.

01_cream_anti_redness

No more BB, vanaf nu is het CC! L’orĂ©al biedt twee versies: groene CC cream die roodheid verzacht en een volledig egale NUDE look geeft + abrikooskleurige CC cream die tekenen van vermoeidheid corrigeert en een gezonde NUDE teint geeft. Vanaf februari in de rekken voor ongeveer 14 euro.

Biotherm_Blue_Therapy_Eye_bg

BLUE THERAPY EYE werkt specifiek in op: RIMPELS (kraaienpootjes, rimpel tussen de wenkbrauwen en lijntjes rond de ogen) PIGMENTATIE (kringen en gepigmenteerde zones onder de ogen tot de jukbeenderen) en VERLIES AAN STEVIGHEID (bovenste en onderste oogleden en wallen). Verkrijgbaar vanaf februari voor 46 euro.

Absolue_Oleo_Serum_2

De unieke formule met 9 patenten van Absolue Oléo-Sérum Sublime Régénératif is een parel van geraffineerde luxe en een voorbeeld van een gloednieuwe textuur. Hij is een combinatie van ongelooflijk zinnenstrelende oliën en een ultrafijn smeltend serum. Verkrijgbaar vanaf februari voor ongeveer 200 euro.

10 thoughts on “Beauty News

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s