2013: de voornemens

2013Voornemens, hét cliché bij aanvang van een nieuw jaar. Is er eigenlijk iemand die zich er perfect aan houdt? Toch besloot ik ze op te stellen. Al was het maar om mezelf een paar doelen voor ogen te houden. Er voor zorgen dat 2013 geen ‘weggesmeten’ jaar zal zijn.

Sport

Een gezonde geest in een gezond lichaam, je kent het wel. Om te vermageren doe ik het niet. Ik wil een betere conditie kweken. Welke sport ik ga doen weet ik nog niet. Het lijkt me wel goed om het samen met iemand (of meerdere mensen) te doen. Zo is de druk om vol te houden groter.

Reizen

Ik wil meer van de wereld zien. Al jaren droom ik van London en New York. Wie weet dit jaar…als ik genoeg geld heb en een reispartner vind. In de paasvakantie ga ik op citytrip met vriendinnen naar Maastricht. Dat is alvast 1 reisje in 2013.

Werk/school

Dit jaar hoop ik een goeie job te vinden. Ik denk dat de meeste het wel kunnen beamen als ik zeg dat dit tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend is. Verder hoop ik ook succesvol mijn opleiding in avondschool af te maken.

Bloggen

Mijn blog is mijn grootste hobby. Graag zou ik dit jaar mijn blog nog wat verbeteren. Een nieuw fototoestel zou al een grote hulp zijn. Ik weet dat ik op blogvlak nog veel kan groeien, ik ben nog geen jaar bezig. Verder zou het ook heel leuk zijn mocht ik dit jaar wat meer medebloggers leren kennen.

Ziezo, dit zijn voor mij de belangrijkste punten. Hoogstwaarschijnlijk zullen er tijdens het jaar nog wat voornemens bijkomen. Als bovenstaande voornemens waargemaakt worden, zal ik al een zéér tevreden mens zijn.

Written by Eva

15 thoughts on “2013: de voornemens

  1. goede voornemens. 🙂
    Ik maak er geen (stiekem wel hoor)
    Maar veel succes ermee.
    Ik zal met veel plezier lezen of je er in slaagt.
    en als je dit jaar naar Londen en / of Ny geraakt, laat maar weten want ik heb TO DO lijstjes 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s