Shu Uemura Essence Absolue voor droog en weerbarstig haar

shuuemuraessenceabsolue

Toen ik vorige maand het persbericht binnen kreeg over deze Essence Absolue was ik razend enthousiast. Met mijn droog en weerbarstig haar was dit product me op het lijf geschreven. Dit product moest ik uitproberen!

De verpakking is zo mooi. Misschien spaar ik ze wel als de tube leeg is. De combinatie van goud en zwart maakt het zeer luxueus. De tekeningen er op maken het plaatje helemaal af. Dit is eye-candy van de bovenste plank.

Het product zit in een knijptube. Handig om te doseren én hygiënisch. Veel beter dan in een potje zitten graaien. Inhoud van de tube: 150 ml. Daar kan je zeker maanden van genieten.

shuuemuraessencabsolue2

Waarvoor kan je deze olie-in-crème gebruiken?

1. VOLUMEBEHEERSEND FÖHNEN
-DEZE CRÈME BIEDT EEN ANTWOORD OP WEERBARSTIG EN DROOG HAAR

2. DAGELIJKSE CRÈME ZONDER UITSPOELEN
-FANTASTISCH OM HAAR IN MODEL TE HOUDEN,
-ANTI-KROESWERKING BIJ NATUURLIJK DROGEN
-OOK PERFECT OM KRULLEN TE DEFINIËREN

3. COMBINEER MET ESSENCE ABSOLUE OLIE
-DE EXTRA TOUCH: GEBRUIKT ALS AFWERKING, BIEDT DE OLIE EXTRA GLANS EN SOEPELHEID VOOR EEN DUURZAME LOOK

shuuemuraessenceabsolue3

Deze speciale crème breng je aan op handdoekdroog haar en moet je NIET uitspoelen. Daar had ik wel een beetje schrik voor. Olie + niet uitspoelen = vet haar? We’ll see. Ik heb een erwtje verdeeld over beide handen en ben dan met de handen door het haar gegaan. Daarna met haardroger aan de slag.

Ik merkte direct dat het föhnen zeer vlot verliep. Ik heb niet het makkelijkste haar. Waar ik anders misschien tien keer over dezelfde lok moest gaan, lag het nu al na vijf keer perfect. Mijn haar glansde prachtig en mijn natuurlijke kleurschakeringen kwamen volledig tot hun recht. Toppie! Ook de camelia-geur was subtiel maar aangenaam aanwezig. Het eindresultaat was precies alsof ik naar de kapper geweest was. Very important: mijn haar werd er niet vettig van.

Dit is echt een aanrader. Met zijn 42 euro voor 150 ml is het zeker geen budgetproduct. Maar vrouwen die van kwaliteit en luxe houden moeten dit zeker op de wishlist zetten!

Ben jij fan van Shu Uemura?

Written by Eva

14 thoughts on “Shu Uemura Essence Absolue voor droog en weerbarstig haar

  1. Toen ik onlangs in Londen was heb ik de gitarist van de Brand New Heavies verwend. Met deze Shu Uemira welteverstaan! Ik heb het in zijn droge, jawel, droge krullen gesmeerd en het resultaat was top! Zo top, dat de Shu Uemura nu bij hem in de badkamer staat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s