Een cadeautje voor…mezelf

christmaspresents

 

Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar…allemaal feestdagen die verbonden zijn met cadeautjes geven en krijgen. Je geeft cadeautjes aan je ouders, broers/zussen, je lief, je grootouders….But what about yourself?

Met een beetje fantasie is alles wat je koopt voor jezelf, met je eigen geld,  een cadeautje. Een blush gekocht in het kruidvat = cadeautje. Een parfum gekocht in Ici Paris XL = cadeautje.

Wat voor mij het verschil maakt tussen een ‘gewone’ aankoop en een cadeau is de gelegenheid of de reden die er achter zit. Lijkt me logisch.

christmaspresents2

De feestdagen zijn nu echt niet meer veraf en de speurtocht naar cadeautjes kan beginnen. Maar dan komt het…ik wil mezelf een cadeau geven. Iets moois kopen, het laten verpakken en onder de kerstboom leggen…voor mezelf.

Aan de ene kant lijkt het zo gek. Wie koopt nu een cadeau voor zichzelf? Het is trouwens ook geen verrassing want je weet al wat je gaat krijgen. Voor mij is het een manier om mezelf te belonen. En om zeker te zijn dat ik toch op z’n minst 1 cadeau krijg 😉 /jk

Koop jij voor kerst of nieuwjaar een cadeautje voor jezelf?

Written by Eva

17 thoughts on “Een cadeautje voor…mezelf

  1. Ik koop deels mijn eigen make-up in Amsterdam, want dan kan ik op mijn gemak lekker struinen met mijn zus en swatchen wat ik wil. Serieus, de vorige keer was ik anderhalf uur in de Inglot en merkte het niet eens. xD Oh, ik werd ook niet geholpen, was druk aan het swatchen + kijken. :’)

  2. Als ik mezelf echt wil belonen voor iets gaat het vaak om iets duurs. Met mn eerste loon heb ik al wilde plannen in gedachten maar gezien we in februari alleen gaan wonen ga ik mss toch nog even de portemonnee gesloten houden 😉 !

  3. Hihi, zo heb ik er nog niet over nagedacht 😉
    Ik koop geen cadeautje voor mezelf want ik heb m’n centjes echt hard nodig voor de cadeautjes voor de anderen, maar af en toe kan er zo wel eens iets vanaf voor mezelf 😉

  4. Hahahah, leuk! Dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan, kado voor mezelf kopen en laten inpakken voor onder de kerstboom. Maar is zeker een leuk idee. Zo weet je in ieder geval zeker dat er 1 kado tussen zit dat je echt graag wilt.

  5. Ik koop regelmatig een kadootje voor mezelf haha. Bij duurdere spullen (MAC make-up, nieuwe mobiel/laptop/ enz.) zie ik het echt als een kadootje 🙂

  6. Pingback: Waar ging uw eerste loon naartoe? « deijsprinses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s