Het Lush funD

Wanneer je fun hebt en je een product maakt dat ook Fun heet (9,95€ / 200g), lijkt het logisch dat je de fun verspreidt naar plekken waar het helemaal niet zo leuk is om te leven. Dit in gedachten houdende, hebben we beslist dat we een deel van onze verkopen (0,12€ per verkochte FUN) weggeven aan een fonds genaamd FunD. Dit fonds geeft beurzen aan projecten die leuke en recreatieve activiteiten organiseren voor kinderen in uitdagende omgevingen.

 

 

 

 

 

We beginnen met NGO’s en andere groepen in de omgeving van Fukushima in Japan – de regio die het meeste is getroffen door de vernietigende aardbeving, tsunami en de nucleaire ramp in 2011. Er is nog steeds veel bezorgdheid over de stralingsniveaus, en daardoor is het te gevaarlijk voor de kinderen om buiten te spelen. De meeste kinderen spelen nu alleen en binnenshuis.

Ons doel is het voorzien van een budget zodat er regelmatig evenementen kunnen
georganiseerd worden waar de kinderen kunnen samenkomen en samen met hun
leeftijdsgenoten Fun te hebben, zodat ze de kans krijgen een normale kindertijd te beleven.

FUN is de nieuwste uivinding van Lush Fresh Handmade Cosmetics: een 4-in-1 badzeep waarmee je kan boetseren. Je kan er je gezicht en handen mee wassen (1!), je kan ermee baden (verkruimelen onder de kraan voor massa’s schuim – 2!), je kan er je haar mee wassen (3!) , je kan er zelfs je kledij mee wassen (handig op vakantie!) en tenslotte… je kan er alle mogelijke vormen mee boetseren (4!). Zo wordt een bad nemen nooit saai!

Verkrijgbaar in:

Sentai Ranger Yellow … vanillle absoluut en gardeniaextract geven dit bundeltje fun een heerlijke marsepein-aroma.

Sentai Ranger Green … verfrissend en lekker is deze Sentai Ranger met limoen,-en citroenoliën om je zintuigen wakker te maken.

Sentai Ranger Blue … een subtiele, zachte knuffel in bad met kalmerende oliën zoals lanvedel en kamille. Ook heerlijk voor de droge of geïrriteerde huid.

Sentai Ranger Red … een fruitige combinatie van sinaasappel,- en mandarijnoliën, om je geest te revitaliseren.

Sentai Ranger Pink … een zoete traktatie met tonka die naar vanille-ijs ruikt, en benzoine resinoid,een verwarmende hars die geoogst wordt in landen als Sumatra.

8 thoughts on “Het Lush funD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s