L’oréal Professionnel Aminexil Advanced Anti-Haaruitval

Vrouwen hebben last van grijs haar, mannen van uitvallend haar. Voor de meeste mannen is dat natuurlijk een zware dobber. Hoe kan je die haaruitval nu bestrijden? Misschien met aminexil advanced!

AMINEXIL® verzacht de COLLAGEEN EN FIBRONECTIC STRUCTUUR. Dankzij de dubbele actie tegen het verdikken van de haarzak, verlengt AMINEXIL® het leven van het haar  vanaf de groeifase.

RESULTATEN: stimuleert de groei van sterke en verankerde haren!

Ondertussen heeft papa het product getest. In het pakket zaten 10 doses. Hierboven zie je een dosis. Een flesje van 6 ml. Er zaten ook twee opzetstukken bij zodat je het product goed kan verdelen.

Je brengt het product aan op de haarscheidingen. Daarna masseer je het enkele minuten in. Het product heeft een sterke geur. Maar stinken doet het niet. Volgens papa zorgt het voor een tinteling op de hoofdhuid. Het doet geen pijn en het jeukt niet.

Na 10 doses is het natuurlijk moeilijk om te zeggen als dit product een wondermiddel is.  Daarvoor moet het waarschijnlijk wat langer getest worden. Het kan alleszins geen kwaad. Het enige die wel opviel was dat er iets meer volume in zijn haar zat.

Written by Eva

5 thoughts on “L’oréal Professionnel Aminexil Advanced Anti-Haaruitval

  1. oh dat moet ik even aan mijn schoonbroer laten zien, zijn haar wordt steeds dunner en is op zoek naar een middel om zijn haaruitval wat tegen te gaan. Ben benieuwd of het product op langere termijn echt werkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s