Caudalie Vinexpert

Een paar weken geleden kreeg ik het persbericht binnen over het nieuwe anti-aging gamma Vinexpert van Caudalie. Zelf wou ik dit niet testen, 21 jaar is precies nog wat jong. Gelukkig loopt hier in huis wel de geschikte testpersoon rond, namelijk mama!

6 redenen waarom Vinexpert een uitzonderlijke lijn is:

1• Een volledig en nooit gezien antwoord om de huidveroudering aan de bron te bestrijden.
2• Een zeer krachtige resvératrol van de nieuwe generatie: Resveratrol-Oleyl, het vierde exclusieve patent van Caudalie.
3Unieke tests op het vlak van cosmetica, uitgevoerd met het Mount Sinai Hospital van New York, waarbij de genen het bewijs leveren en er voor en na het aanbrengen ervan biopten worden afgenomen.
4• Met het blote oog zichtbare effecten op de diepe rimpels en de verslapte huid. De ovale vorm van het gezicht lijkt als hertekend.
5• Een lijn bestaande uit vijf uiterst doeltreffende en aanvullende verzorgingen die wetenschap, natuur en glamour bundelen.
6• Het cosm’ethische engagement. Met Vinexpert sluit Caudalie zich aan bij het WWF om het eiland Sumatra, een parel van ecologische diversiteit die momenteel gevaar loopt, te beschermen.

Mama testte de radiance day cream (39.90 euro, 40 ml), het firming serum (48.90 euro, 30 ml) en de night infusion cream (39.90 euro, 40 ml).

De ‘swatches’ staan in dezelfde volgorde als de flacons. Wat ik leuk vind is dat alledrie de producten een ander kleur hebben. Van links naar rechts zie je roze, geel en wit.

Mama heeft de drie producten een paar weken getest en dit zijn haar bevindingen: De crèmes zijn heel zacht en smeren goed uit. Ze trekken ook snel in. Je voelt direct dat dit geen goedkope producten zijn. De dag- en nachtcrème zijn heel goed. Het serum is té voedend en zorgt voor wat onzuiverheden bij mij. Na enkele weken zie ik al dat mijn kraaienpootjes verminderd zijn. Goed product dus!

Written by Eva

11 thoughts on “Caudalie Vinexpert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s