Catrice From Dusk To Dawn

Na Fred Said Red, is het nu tijd voor From Dusk To Dawn. Over dit kleurtje heb ik lang getwijfeld in de winkel. Hij ziet er zo…flets uit bijna. Toch heb ik hem gekocht. Was dit een miskoop?

In kleuren beschrijven ben ik niet zo goed, maar ik probeer het altijd goed te doen. Misschien ziet dit kleur er voor iedereen wel anders uit? There is no right or wrong. Voor mij ziet het er uit als een mix van lila en grijs. Blijkbaar heet dat mauve.

Dit is het resultaat na 1 laagje:

Oei oei, zien jullie ook hoe sheer hij is? Ik kan er bijna volledig door kijken. Hoor ik het donderen in keulen? Zeker weten! Ik begin te vrezen dat dit lakje 4 laagjes zal nodig hebben om volledig dekkend te zijn. Hopelijk niet…

Praise the lord! Tegen alle verwachtingen in zorgt dit tweede laagje toch voor volledige dekking. Groot verschil tussen 1 en 2 laagjes hé?

Het stoort me nog altijd dat de nagellak van Catrice zo lopend is. De kans is groot dat ik geen Catrice lakjes meer ga kopen. De kleur zelf valt nog mee, maar het past niet bij mij. Mijn handen tonen er precies zo grauw mee.

Wat vind jij?

Written by Eva

P.S. Happy Halloween vanavond 😉

18 thoughts on “Catrice From Dusk To Dawn

  1. Ben er zelf ook niet zo dol op, maar dat komt enkel en alleen omdat hij zo neutraal van kleur is. Ik hou wel van een uitgesproken kleurtje 🙂 Ik vind hem wel erg lijken op Greys Kelly van de vorige collectie.

  2. Ik vind het wel een mooie kleur. Niet te licht, niet te donker. Het past bij alles.

    Verder ben ik ook alles behalve een Catrice-fan. Iedereen dweept met dat merk (omdat het zo goedkoop is?), maar ik vind er niets aan. Van de nagellak tot de blushes en het concealerpallet, allemaal niet mijn producten.
    Ik zweer bij H&M en Hema! 🙂

  3. Vind het ook een heel mooie en stijlvolle kleur! Maar ik begrijp wat je bedoelt hoor, zo’n kleuren laten mijn handen er ook altijd grauw uitzien en om de een of andere reden krijg ik er bij mezelf dan zo’n ‘klauw-gevoel’ bij. Wel ideaal voor Halloween natuurlijk :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s