NYX shoplog

En die no-buy dan? I know, I’m sorry. Deze kans kon ik gewoon niet laten liggen! NYX stopt met distributie via webshops. Daardoor waren in veel webshops gigantische kortingen die voor mij en vele anderen onweerstaanbaar waren. Aanschouw mijn aankoopjes.

First catch: een oogschaduwpalette. Deze vijf kleurtjes zijn onmisbaar in elke stash. Ze passen trouwens bij iedereen. Wil je een mooie neutrale look maken? Buy something like this! Ik weet zeker dat ik dit palette met gemak iedere dag zal gebruiken.

Next: twee mooie mozaïekpoeders. De linkse is een highlighter, de rechtse een blush. Voor het motiefje alleen al zou je deze producten kopen, niet? Highlighters kun je nooit te veel hebben.  Een bruine blush had ik nog niet, dus die aankoop was echt nodig. Doet de verpakking je ook zo denken aan M.A.C.?

Natuurlijk mochten lipglossjes niet ontbreken. I LOVE LIPGLOSSES!!! Van links naar rechts zie je Amethyst, Frozen Red en Strawberry. Ik heb min of meer safe gekozen, want op het internet is het soms moeilijk inschatten hoe de kleur er in het echt zal uitzien.

Deze lipstick ziet er op deze foto helemaal anders uit dan in het echt, oops. Nu lijkt hij roze terwijl hij in het echt oranje is. Dit was een gewaagde gok. Niet iedereen staat met oranje lipstick. Gelukkig bevalt het kleur mij, dus geen miskoop.

Ik ben superhappy met mijn aankoopjes. Nu heb ik op het laatste nippertje toch nog een klein NYX-stashje opgebouwd. Heb jij je laten gaan in de NYX sale?

Written by Eva

14 thoughts on “NYX shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s