W.I.C. by Herôme: Stylish Russia

 

Rusland is een land dat tot de verbeelding spreekt. We denken vaak meteen aan kou, eindeloze steppes en toendra’s en dik ingepakte mensen. Maar het immense Europese land is meer dan dat. De steden zijn hip en happening! En op stijlgebied kom je er prima aan je trekken in fancy restaurants, winkels en clubs. W.I.C. by Herôme laat je dus graag kennismaken met… Stylish Russia.

De eerste stop is Samara. Deze bruisende miljoenenstad geeft haar naam aan een opvallende, intense rozerode paars. Voor elegante nagels tijdens een clubavond. Prachtig bij zwart.

Het roze van de stad Kazan doet denken aan lipgloss. De oplichtende shimmering
mixt perfect met jeans en een eenvoudige, maar altijd stijlvolle witte blouse. Prima voor een dagje shoppen.

Onze derde trip gaat naar het sprookjesachtige Sint-Petersburg. In de vele tuinen, paleizen en parken blinkt het diepe goud je tegemoet. Aan het warme goud van St. Petersburg is een tipje rood toegevoegd wat een prachtige diepe schittering vormt.

Perm is de naam van een grote Russische stad. Deze stad staat ook wel bekend om haar theaters. W.I.C. ving het theatrale en wereldse van de grote stad Perm in een magnifieke paarsrood, verrijkt met glitters. Ideaal voor een glitter en glamour avond.

Het heldere rood van Volgograd is lekker fel. Net als de kleur rood die vaak terug komt in de bekende matroesjka poppen van Rusland. Anno 2012 is rood een ware must have: je scoort er altijd mee. Draag het met polkadots en donkere jeans: succes verzekerd.

We sluiten onze Stylish Russia-toer af in het bijzondere Yekaterinburg. Het matte zilver van deze stad is net zo speciaal. Met deze kleur schitteren jouw nagels als het maanlicht…

W.I.C. by Herôme Stylish Russia is vanaf november te koop in diverse winkels en via www.herome.com. Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.

Mijn favorieten zijn Perm, Samara en Volgograd. Welke lakjes zie jij het liefst?

Advertenties

10 thoughts on “W.I.C. by Herôme: Stylish Russia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s