Avène cleanance gel

Een paar maanden geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een Avène-pakketje van mijn oma. Deze cleanance gel was ik eigenlijk een beetje uit het oog verloren. Tijd om die eens te testen!

De verpakking is basic maar mooi, zoals bij veel apothekersmerken. Een doorzichtige verpakking scoort bij mij altijd goed. In één oogopslag zie je hoeveel product er nog in zit. De blauwe kleur van de gel vind ik ook wel cool. Nu heb ik een blauwe, een oranje en een groene cleanser. Lang leve kleur!

Welke info vind ik op de verpakking? Deze gel is voor vette huid die gevoelig is voor puisten en dergelijke. De cleanser is hypo-allergeen, niet-comedogeen en bevat geen  zeep. Amazing! Dit flesje bevat 50ml.

De gel ruikt heerlijk fris en zelfs een beetje fruitig. De textuur is redelijk lopend. Het is geen vaste ‘klomp’ gel. Op de foto zie je ook dat de gel van mijn hand loopt.

Je moet hem aanbrengen op een droog gezicht. Dan voelt hij wat plakkerig aan. Daarna mengen met water en dan verandert hij in heerlijk schuim. Als ik na dit ritueel mijn gezicht droog dep merk ik echt dat mijn gezicht diep gereinigd is. Er komt precies veel meer ‘vuil’ af dan bij andere cleansers.

Avène is een merk die ik tot voor kort niet kende, maar ik moet zeggen dat ik er tot nu toe heel tevreden over ben. Ik zal mij wat meer gaan verdiepen in hun assortiment en nog wat producten op de wishlist zetten.

Written by Eva

Advertenties

15 thoughts on “Avène cleanance gel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s