Mijn haalbare M.A.C. wishlist

Omdat ik nu geen producten meer mag kopen, haal ik mijn plezier uit wishlists maken. M.A.C. heeft echt zalige producten maar ik moet er toch even voor sparen. Na de no-buy ben ik dus van plan enkele make-upjes te kopen. ‘Enkele’ is heel belangrijk want dat maakt het haalbaar. Een wishlist maken van 20 M.A.C.’s is niet echt realistisch om in één keer te kopen.

Prep and prime skin                                                             30ml = 23 euro

Primer, altijd de eerste stap van mijn make-up-proces. Deze primer is erg vloeibaar. Vloeibaar voelt zo veel aangenamer vind ik en is uiteraard ook makkelijk aan te brengen. Deze kalmeert en verzacht de huid én absorbeert overtollig talg. Vooral dat laatste is in mijn geval erg belangrijk.

Studio fix fluid foundation                                                 30ml = 28 euro

Ik hou van matte foundation, there you have it. Als ik glow wil op m’n gezicht gebruik ik wel highlighter. De dekking van deze foundation is medium. Ik heb geen grote probleemzones dus full coverage heb ik niet nodig. Deze is ook olievrij en houdt lang. Voor m’n vette huid echt een must.

Pro longwear concealer                                                    9 ml = 16.50 euro

Ik gebruik concealer vooral onder mijn ogen. Donkere kringen heb ik niet echt, maar het kan altijd beter. Toen ik op bellachique.be een review zag over deze concealer was ik verkocht. Wat een verschil! Ook dit product heeft een matte finish.

Blot powder pressed                                                          12 gr = 21 euro

Door m’n vette huid heb ik zeker een touch-up nodig tijdens de dag. Dit blot powder heb ik al eens getest in de winkel en het resultaat was echt heel natuurlijk. Geen witte stofwolk te bespeuren.

Ik heb dus echt allemaal basisproducten gekozen. Daaraan mag je best wat meer spenderen vind ik. Net zoals bij kleren wissel ik dus dure met ‘goedkope’ producten af. M.A.C.-foundation met Catrice-lipgloss, waarom niet?

Wat staat op jouw ‘haalbare’ M.A.C. wishlist?

Written by Eva

14 thoughts on “Mijn haalbare M.A.C. wishlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s