No-buy Update

De eerste week zit er op. De eerste week van de zovele….Hoe is de eerste week verlopen? Heb ik mij aan de no-buy kunnen houden?

Het goede nieuws: ik heb de eerste week overleefd zonder iets te kopen! Toch al een behoorlijke prestatie, nee? Hoe snel ben je niet het kruidvat binnen gegaan en heb je een lipgloss of een nagellakje in je mandje gelegd? Geef maar toe, voor je het weet heb je een prulletje gekocht.

Mijn truc? Me niet blootstellen aan verleidingen. Zo weinig mogelijk door de winkelstraten lopen, shopping trips met vriendinnen vermijden…It ain’t easy, that’s for sure.

In mijn make-uproutine heb ik nog geen verschil gemerkt. Ik gebruik nog altijd met even veel plezier mijn make-upjes, ik heb zéker niets te kort.

Is het deze week zwaar geweest? Ja! Langzaamaan begint tot me door te dringen hoe lang deze no-buy zal duren. Deze week had ik het al lastig,  hoe ga ik dat in godsnaam volhouden tot 1 januari?

Tips zijn welkom!

Written by Eva

13 thoughts on “No-buy Update

  1. Dat gaat je wel lukken en ik ben er zeker van dat je de verleiding zal kunnen weerstaan als die zich voordoet! Hou je doel voor ogen of spreek een beloning met jezelf af! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s