Indigo lip pencil

 

Vorige week ben ik samen met een goeie vriendin gaan low-budgetshoppen. We namen onder andere een kijkje in de Action en de Zeeman. In de laatste winkel vond ik in een rommelbakje dit lippotlood. M’n eerste trouwens.

Bij lippotlood dacht ik vroeger altijd aan de beauty-fail van de dame met bleke lippenstift en het donkerbruine lijntje er rond. In de jaren ’90-’00 een grote trend maar ik heb er wel de lippotloden door verwaarloosd.

In de zeeman stond dus een rommelbakje met make-up. Er zaten lippotloden in, oogschaduw, nagellak…Dit kleurtje vond ik nog mooi. Voor de 99 cent die het kostte moest ik het zeker niet laten.

 

Het gaat specifiek om nummer 58. Tja, bij zo’n goedkope make-up kan je moeilijk een naam verwachten. Kleuren omschrijven is niet m’n sterkste kant. Ik gok dat deze kleur dicht bij kersenrood aanleunt.

 

Zo ziet de swatch er uit. Goeie pigmentatie en vlot aan te brengen. Het is een mooi zacht potlood. Daardoor is de punt wel snel verdwenen. Het is dus een product die snel verbruikt, maar het potlood is wel langer dan een standaardpotlood, dus dat maakt het goed.

Conclusie: voor 99 cent kan je met dit potlood niet missen!

Written by Eva

14 thoughts on “Indigo lip pencil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s