Oh no…a no-buy

Niet te geloven dat er ooit een dag zou komen waarop ik mezelf een no-buy opleg, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Waarom neem ik deze beslissing, hoe lang zal de no-buy duren…find out!

Make-up, we kunnen er uren naar kijken. Al die mooie kleuren, mooie verpakkingen, mooie limited editions…we want them all. Gevolg = een stash die gigantisch is en een lege portefeuille.

Een paar dagen geleden zag ik weer een mooie LE voorbij komen en ik dacht ‘die blush moet ik hebben’. Toen zei een stemmetje: ‘Eva, je hebt al 16 blushes. Heb je deze echt nodig?’. Als ik eerlijk antwoord geef: nee, die heb ik niet nodig.

Zo ging de bal aan het rollen en voor ik het wist had ik mezelf m’n allereerste no-buy opgelegd. Wat is nu de bedoeling van deze no-buy? De producten die ik al heb meer leren appreciëren én ook eens wat producten opmaken. Iets die helaas veel te weinig gebeurd.

De no-buy duurt tot 31 december. Dus bij het begin van het nieuwe jaar kan ik mij dan volledig laten gaan in de solden. Yippee!!! Ik hoef me dan niet schuldig te voelen want: 1) Ik heb een paar maanden geld kunnen opzij zetten. 2) Bijna alle make-upjes zullen uit de solden komen. 3) Ik zal producten opgemaakt hebben, dus weer plaats voor nieuwe.

Geen paniek lieve lezers, ik heb nog genoeg productjes om te reviewen. De blog zal hier geen nadeel van ondervinden!

Dat het niet makkelijk zal worden is een understatement. Ik begin vol goede moed en ben benieuwd hoe ik dit ga ervaren én als ik de no-buy ga volhouden.

Written by Eva

22 thoughts on “Oh no…a no-buy

  1. Succes meid! Ik doe met je mee, althans ik doe een poging 😉 voor de maand oktober en dat zal ik niet eens helemaal kunnen volhouden omdat ik hoop eind oktober naar de USA te gaan ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s