Matrix Design Pulse: Clean Remix droogshampoo

Een droogshampoo in de vorm van een innovatief aerosol-poeder die olie absorbeert, daar moest ik het fijne van weten! Op naar de test…

Over het uiterlijk ben ik tevreden. Zwart gecombineerd met fushia en fluogeel/groen, hip. Ook het lettertype komt heel jeugdig en trendy over. Dit product heeft zeker niet mijn 75-jarige oma als doelgroep, dat is duidelijk.

 

Dit product kwam als geroepen. Het was weer één van die ochtends waarop je te lui bent om je haar te wassen. Het twijfelgeval, het is net op het randje van vettig. Op z’n moment komt droogshampoo to the rescue. Zo kan je het wassen nog een dagje uitstellen. Als je frieten kunt bakken in je haar, zal dit product niet helpen, het is geen wondermiddel hé 😉

Het eerste wat me opviel was de geur. Smells good. De droogshampoo’s die ik tot nu toe had, hadden allemaal een muffe geur. Deze ruikt echt lekker fris, naar kappersproduct.

 

Ik heb het product op m’n hand gespoten. Van veel te dichtbij, vandaar de vlekken. De eerste seconden is de spray nat en doorzichtig. Daarna droogt hij wit en poederachtig op.

Hoe gebruik je dit product? Eerst goed schudden. Daarna van een afstandje sprayen op de haarwortels, daar waar talg geproduceerd wordt en dus opgenomen wordt door de droogshampoo. Als de spray droog is (wit) kan je je haar in model brengen met je handen of een borstel. Dan verdwijnt ook de witte kleur.

Deze droogshampoo kost 15.90 euro en bevat 150 ml.

Written by Eva

13 thoughts on “Matrix Design Pulse: Clean Remix droogshampoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s